ΔΕΙΚΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ, ΕΤΕ, ALPHA BANK, ΤΡ. ΠΕΙΡΑΙΩΣ, EUROBANK: Ανασκόπηση εβδομάδας

Η υπέρβαση των επιπέδων αλλαγής της ημερήσιας τάσης και με όρους fractals, δεν ήταν τελικά τόσο μακριά όσο εκτιμήθηκε στη μηνιαία ανασκόπηση όπως αποδείχτηκε, . Η συνέχεια της κίνησης βέβαια  δεν θα είναι εύκολη δεδομένων των αντιστάσεων που βλέπουμε στο εβδομαδιαίο αλλά και το ημερήσιο διάγραμμα.

Στον προβληματισμό αν τέλειωσε μια ανοδική διόρθωση της αγοράς ως δεύτερο κύμα και πρέπει να ετοιμαζόμαστε για νέα πτωτική κίνηση διαβάζουμε πολλά καθημερινά και οι γνώμες στην τελευταία δημοσκόπηση είναι απολύτως μοιρασμένες. Όπως αναφέρθηκε στην τελευταία ανάρτηση υπάρχει περίπτωση να βλέπουμε σε αυτό τον δείκτη μια διαφορά στην κυματική δομή της κίνησης από τα πρόσφατα χαμηλά που πλέον είναι και το επίπεδο αλλαγής της τάσης στο εβδομαδιαίο. Η βασική διαφορά οφείλεται στο πρώτο κύμα της κίνησης που εδώ μπορεί να το δούμε ως πεντακυματικό σε αντίθεση με τους άλλους δείκτες.

Στα δυο διαγράμματα με τη βραχυπρόθεσμη εικόνα που ακολουθούν βλέπουμε το γιατί εκτιμάται ως διαφορετική η δομή της αντίδρασης (;;;).

Προβλήματα για την περαιτέρω άνοδο του δείκτη μπορεί να προέλθουν από τη απόκλιση του ημερήσιου RSI του αλλά και από τις αντίστοιχες στην ΕΤΕ καθώς και την πιθανότητα να έχουμε σχηματισμούς διπλής κορυφής σε ΑΛΦΑ και ΠΕΙΡ στην οποία δεν έχουμε ακόμα αλλαγή τάσης αφού το υψηλότερο από τα δυο τελευταία high fractals της είναι σε διαφορετικό επίπεδο και ημερομηνία από τις υπόλοιπες που άλλαξαν τάση.

Τέλος στην ΕΥΡΩΒ βλέπουμε να ισχύει ο προβληματισμός για το πρώτο ανοδικό κύμα όπως ακριβώς στον ΓΔ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΤΤ

ΑΛΦΑ (ΤΑΣΟΣ)

EUROBANK (TSAROS)

ΜΥΤΙΛ (LORAC)

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.