ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, ΣΑΡΑΝΤΗΣ: Εβδομαδιαία ανασκόπηση

Από τα ελάχιστα χαρτιά που άντεξαν μετά το μετεκλογικό ξεφόρτωμα του Mitsotakis Trade παρά το γεγονός ότι είδε κέρδη ως και 20% από τις τιμές προ ευρωεκλογών. Η Εβδομαδιαία και η ημερήσια τάση παραμένει ανοδική και οι ανοδικοί σχηματισμοί που έχουν ενεργοποιηθεί (στο πινακάκι θυμήθηκα μόλις σήμερα να τους καταχωρήσω) παραμένουν ενεργοποιημένοι αφού οι τιμές παίζουν ακόμα πάνω από τις γραμμές ενεργοποίησης των σχηματισμών που για μένα συνοψίζονται στα 8,74 ευρώ επί της ουσίας.

Κατά συνέπεια βέβαια της καθοδικής απόκλισης που βλέπουμε στο εβδομαδιαίο έχει ξεκινήσει κι εδώ μια ρηχή ως τώρα διόρθωση.

Κανείς από τους κινητούς - καμπανάκια δεν έχει ακόμα διασπαστεί και μόνο στο ημερήσιο το επίπεδο αλλαγής τάσης είναι πλέον πολύ κοντά. Επιπλέον είχαμε και κλείσιμο κάτω από την γραμμή λαιμού ενός μίνι ΩΚΩ που θέτει στόχο ως και 8,25 ευρώ λίγο παραπάνω δηλαδή από την βασική γραμμή στήριξης S.

Με την ετικέτα ΕΛΠΕ μπορείτε να δείτε πρόσφατες ή λιγότερο πρόσφατες πολύ ενδιαφέρουσες αναρτήσεις σε σχόλια των φίλων του Soltrade.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΑΡ επίτευξη στόχου Δ.Κ

Μη χάσετε την προσφορά της Vitalfinance για μετοχές & παράγωγα ΧΑΑ

Δείτε το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης: