ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΕΙΚΤΗΣ: Οι εκτιμήσεις του Goldfish 10/8/19 – ΔΤΡ, ΠΕΙΡΑΙΩΣ, ΑΛΦΑ

ΓΔ

Ο δείκτης επανήλθε στην περιοχή των 827 - 830 μονάδων και δείχνει να προσπαθεί να αντιδράσει ανοδικά. Η απλή συνθήκη που είχαμε αναφέρει στην έκτακτη ενημέρωση συνεχίζει να ισχύει:

- Μη (αξιόπιστη) καθοδική διάσπαση του επιπέδου αυτού μπορεί να οδηγήσει τον δείκτη σε νεότερα υψηλά των 901,57 μονάδων.  Αντίθετα, άμεση και ισχυρή καθοδική του διάσπαση θα οριστικοποιήσει ότι βρίσκεται σε εξέλιξη ένα διορθωτικό κύμα του συνόλου της ανόδου από τις 592 μονάδες.

Στο σημείο αυτό πρέπει να γίνει επανατοποθέτηση του μεσοχρόνιου κυματικού σεναρίου μας (δηλαδή της εσωτερικής δομής του) το οποίο παραμένει θετικό:

Συγκεκριμένα, θεωρούμε πλέον ως βασικό κυματικό σενάριο ότι έχουμε ολοκληρώσει (η το ολοκληρώνουμε με νεότερα υψηλά των 901,57 μονάδων) το πρώτο ανοδικό υποκύμα του μεγάλου κύματος 3 (που ξεκίνησε στις 592,70 μονάδες). Ουσιαστικά, ακόμα και στο επιμέρους σενάριο για νεότερα υψηλά περιμένουμε μια βαθιά διόρθωση να λάβει χώρα αμέσως μετά.

Δείτε την πολύ βραχυχρόνια κίνηση του δείκτη και το βασικό σετ δυνατοτήτων του, κατά την γνώμη μας, στην τρέχουσα φάση:

α) ισχυρή στήριξη στις 827 - 830 μονάδες και ανοδική επέκταση:

με την μεσοχρόνια εικόνα να διαμορφώνεται ως εξής:

β) ισχυρή καθοδική διάσπαση των 827 - 830 μονάδων:

Στη περίπτωση αυτή θα επιβεβαιωθεί το τέλος του κύματος ''i'' στις  901,57 μονάδες και είναι σε εξέλιξη το πρώτο καθοδικό σκέλος του κύματος ''ii''.

Αναμένουμε, από χαμηλότερα επίπεδα, ανοδική διορθωτική αντίδραση και στη συνέχεια το το δεύτερο καθοδικό σκέλος της διόρθωσης. Γενικά αναμένουμε μια βαθιά διόρθωση που σημαίνει ότι ο δείκτης μπορεί να κινηθεί προς τις πρώτες ισχυρές στηρίξεις των 50% & 62% retracement. Το τέλος αυτής της διόρθωσης θα έρθει παράλληλα με την ολοκλήρωση των καθοδικών σχηματισμών στις ξένες αγορές όπως έχει ήδη αναλυθεί:

με την μεσοχρόνια εικόνα να διαμορφώνεται ως εξής:

Διευκρινίζεται ότι τα δυο σενάρια ήταν μέρος της εβδομαδιαίας ενημέρωσης των πελατών της Vital Finance που περιλάμβανε ακόμα και αναλύσεις για ΔΕΗ, ΕΤΕ, ΒΙΟ, DAX , DOW JONES και Ιταλικό 10ετές.

Να θυμίσω ότι αν υπάρχουν κάποιοι ενδιαφερόμενοι να μπουν στη λίστα παραληπτών της ανάλυσης ξεκινάνε από το  link στο τέλος κάθε ανάρτησης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΛΦΑ (ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ)

ΔΤΡ 

ΠΕΙΡ Επίτευξη στόχυ Δ.Κ ενεργοποίηση ΩΚΩ

ΔΕΗ (GOLDFISH)

Μη χάσετε την προσφορά της Vitalfinance για μετοχές & παράγωγα ΧΑΑ

Δείτε το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης: