ΙΚΤΙΝΟΣ: Σημειώσεις στην μικρή και τη μεγάλη εικόνα

Η πτώση του 2ου εξαμήνου του 2018 διορθώθηκε ακριβώς κατά 62% στα υψηλά του Απριλίου. Η 2η κορυφή του Ιουλίου πήγε χαμηλότερα δημιουργώντας μια διπλή κορυφή που ενεργοποιήθηκε χθες με το κλείσιμο κάτω από τα 1,19 ευρώ.Η δομή του πρώτου διορθωτικού (Α) αλλά και η ενεργοποίηση της Δ.Κ εφόσον επιβεβαιωθεί προσεχώς δίνουν την εντύπωση ότι η διόρθωση μπορεί να μην ολοκληρώθηκε στο επίπεδο του 1 ευρώ.

Κάτω από τα 1,15 αλλάζει η εβδομαδιαία τάση με όρους fractals άρα κι πιθανότητα να παίζει σοβαρά η διπλή κορυφή ενισχύεται.

Ο μέγιστος στόχος που μπορεί να τεθεί από αυτό το σχηματισμό οδηγεί σε οριακή παραβίαση του μοναδικού μηνιαίου τοπικού χαμηλού που δημιουργήθηκε κατά την διόρθωση όλης της ξέφρενης ανοδικής πορείας από τα χαμηλά του 2017 όπου θα πρέπει να τέλειωσε ένα μεγάλο κύμα 2. Κατά συνέπεια αυτό που διορθώνεται από τα ψηλά του 2018 ήταν το μεγάλο κύμα 3.

Στο ημερήσιο αλλά και στο μηνιαίο διάγραμμα έχουν σημειωθεί κάποια επίπεδα fibo με βάση τα κύματα όπως τα έχω προσωπικά μετρήσει αλλά και κάποιες σημειώσεις με βάση τους μηνιαίους κινητούς των 6 υψηλών και χαμηλών και τα μηνιαία τοπικά υψηλά και χαμηλά .

Δείτε και την εκτίμηση του φίλου BARREN στα σχόλια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΤΡ (ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ)

ΜΥΤΙΛ (ΤΑΣΟΣ)

Μη χάσετε την προσφορά της Vitalfinance για μετοχές & παράγωγα ΧΑΑ

Δείτε το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης: