ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΕΙΚΤΗΣ, ALPHA BANK, INTRALOT: Ενεργοποίηση καθοδικών σχηματισμών και 4 σενάρια για τον Γ.Δ – 3Ε: Αλλαγή μεσοπρόθεσμης τάσης

Διάσπαση σήμερα οριακά του επιπέδου 738,32 σε κλείσιμο. Όσο οι τιμές θα παίζουν κάτω από αυτό το επίπεδο είναι δυνατόν να δούμε τιμές κάτω από τις 800 μονάδες. Κάτι το γύρισμα του Αμερικάνου από την υπερπωλημένη ζώνη κάτι οι ανοδικές αποκλίσεις που βλέπουμε στο 2ωρο διάγραμμα κάνουν πολύ πιθανή την αντίδραση άμεσα.

Δείτε την εξαιρετική δουλειά του φίλου Διόφαντου που ετοίμασε 4 σενάρια για την κίνηση του ΓΔ εδώ.

Στην ΑΛΦΑ είχαμε ενεργοποίηση του παράξενου ΩΚΩ με στόχους που βλέπουμε στο διάγραμμα.

Στο εβδομαδιαίο η πρώτη στήριξη από τον ΕΚΜΟ 20 φαίνεται πολύ πιθανό να χαθεί οπότε κοιτάμε την επόμενη στην Σ. Ο Δ.Π είναι απενεργοποιημένος αλλά είχε πιάσει σχεδόν τον στόχο του, ενώ ο ανάποδος ΩΚΩ που παραμένει ενεργοποιημένος δεν έπιασε τον δικό του. Και εδώ ο στόχος του ΩΚΩ ισχύει όσο οι τιμές κρατιούνται κάτω από τα 1,53 ευρώ. Η εβδομαδιαία τάση πρέπει να δει τιμές χαμηλότερα από 1,19 για να γίνει καθοδική όπως η ημερήσια. Σημειωτέον ότι οι τιμές κατέγραψαν κρυφή αρνητική απόκλιση από τον εβδομαδιαίο RSI αφού δεν έκαναν κι αυτές υψηλά 12μήνου..

Η ΙΝΛΟΤ παρέμεινε μεν σε ανοδική τάση αλλά ενεργοποιήθηκε μια διπλή κορυφή με στόχο λίγο χαμηλότερα που συνεπάγεται και αλλαγή της ημερήσιας τάσης όταν συμβεί.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΕΗ (LAAPS)

GOLD (LAAPS)

Μη χάσετε την προσφορά της Vitalfinance για μετοχές & παράγωγα ΧΑΑ

Δείτε το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης: