ΔΕΗ: Αναζητώντας τις επόμενες αντιστάσεις και τους πιθανούς στόχους – ΓΔ

Νέα υψηλά για τη μετοχή που βιάζεται αφήνοντας ανοδικά gaps αλλά και καθοδική απόκλιση. Εκτιμάται ότι καλό είναι να σκεφτόμαστε και τα πλησιέστερα καθοδικά gaps.

Η νέα ανοδική διάσπαση του σχηματισμού μεγαφώνου  που ζητούσαμε έγινε εμφαντικά οπότε εκτός των καθοδικών gaps ξανασκεφτόμαστε τους στόχους της και τις αντιστάσεις των επόμενων εβδομαδιαίων high fractals που βλέπουμε στο εβδομαδιαίο. Από εβδομάδα αναμένεται άρση των δισταγμών του RSI.

Άλλη μια καθοδική απόκλιση ίσως να έχουμε στο μηνιαίο, είναι όμως νωρίς να το πούμε αφού έχουμε δει μόλις 5 συνεδριάσεις από αυτό τον μήνα. Η κορυφή της κατερχόμενης σφήνας Ζ-Σ είναι το τελευταίο υψηλό προ της αποκοπής του ΑΔΜΗΕ. Οι τιμές πάντως έχουν ήδη διορθώσει κατά 62% όλη την πτώση από το υψηλότερο επίπεδο μετά την απόσχιση του ΑΔΜΗΕ στα 3,35 ευρώ. Για πρώτη φορά εμφανίζεται η γραμμή τάσης Q από τα ψηλά του 2014, με πέντε σημεία επαφής που έχει διασπαστεί ανοδικά μετά τις ευρωεκλογές. Αναμένω να δω την αξία της ανοδικής διάσπασης αλλά δεν αποκλείω να είναι απλή σύμπτωση αφού η διάσπαση έγινε ελάχιστα πάνω από τον πάτο.

Και μια ματιά στο εβδομαδιαίο και μηνιαίο διάγραμμα - σύγκρισης και συνέχειας του αθροίσματος των τιμών μετά τον διαχωρισμό του ΑΔΜΗΕ, με τις τιμές πριν από αυτόν. Το υψηλότερο σημείο του στα 5,63 είναι το πρώτο και μοναδικό μηνιαίο high fractal - οριζόντια αντίσταση και πιθανός προορισμός για το άθροισμα των τιμών των δυο μετοχών. Μέχρι τότε η τάση στο μηνιαίο παραμένει καθοδική σε αντίθεση με το εβδομαδιαίο στο οποίο είναι σαφέστατα ανοδική. Ο RSI πάντως δεν έχει απόκλιση στο εβδομαδιαίο.

Μη χάσετε την προσφορά της Vitalfinance για μετοχές & παράγωγα ΧΑΑ

Δείτε το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης: