ΟΠΑΠ: Εβδομαδιαία ανασκόπηση

Μετά την απότομη πτώση 3 εβδομάδων που διόρθωσε όλη την κίνηση από τα χαμηλά του Δεκέμβρη στα 7,525 ευρώ ως τα υψηλά των 9,60 κατά 61,8% είχαμε εξ'ίσου σχεδόν απότομη άνοδο που επανέφερε τις τιμές στα 9,59, δυο μόλις σεντς πριν αλλάξουν και πάλι την τάση στο ημερήσιο με όρους fractals σε ανοδική. Ο μεγάλος σχηματισμός του διπλού πυθμένα (Δ.Π) είναι και πάλι ενεργοποιημένος μετά το Μητσοτάκης effect αλλά στις δυο τελευταίες συνεδριάσεις οι τιμές δεν λένε να κάνουν την υπέρβαση κι έχουν δημιουργήσει αρνητική απόκλιση στο εβδομαδιαίο που είναι απαραίτητο να σπάσει για να δούμε υψηλότερες τιμές, πιθανόν ως τον μέγιστο στόχο του Δ.Π.

Κυματικά πάντως δεν ξέρω τι είδους κύμα ήταν αυτή η μονοκόμματη πτώση αφού η διόρθωση θα έπρεπε να είναι τρικυματική. Δυσκολεύομαι βλέπετε να φανταστώ τις τιμές να επιστρέφουν για το τρίτο κύμα στα χαμηλά εν μέσω μετεκλογικού ενθουσιασμού αν κι έχουν μείνει τρία ανοδικά gaps ανοιχτά. Ίσως οι φίλοι του blog να μπορούν να βοηθήσουν μπας και βγει άκρη...

UPD 8/6

Πολύ ενδιαφέρουσα η ανταπόκριση των πολύτιμων φίλων Laaps, Διόφαντου, nikolas2300, nikdan, με τα τεχνικά και τα θεμελιώδη της μετοχής.

 

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *