ΜΙΓ, ΔΕΗ, ΑΛΦΑ, ΟΠΑΠ, ΜΟΗ, ΟΤΕ, ΜΠΕΛΑ 6/6/19, ΕΛΠΕ 5/6/19

Χαρακτηριστικό της κορύφωσης της αγοράς που βέβαια εξακολουθώ να τη θεωρώ προσωρινή όπως προκύπτει κι από τόσες αναρτήσεις τελευταία είναι και η αδυναμία που έχουν δείξει έστω και προσωρινά τέσσερις δεικτοβαρείς τίτλοι που βλέπουμε στο διάγραμμα που ακολουθεί. Δεν υπαινίσσομαι ότι βλέπουμε σχηματισμούς διπλής κορυφής που θα ενεργοποιηθούν αλλά ότι θα δώσουν πιθανότατα την διόρθωση που χρειάζεται η αγορά πριν συνεχίσει ανοδικά. Σχετικές επισημάνσεις έγιναν και στα μηνιαία διαγράμματα που ανέβηκαν τελευταία.

ΕΛΠΕ 5/6/19

Από τους ελάχιστους τίτλους που δεν έχουν ακόμα επιστρέψει σε ανοδική τάση με όρους fractals στο ημερήσιο. Αυτό θα γίνει αν καταφέρουν να υπερβούν τα 8,47 ευρώ. Προς το παρόν οι τιμές συσσωρεύουν στο μέσον της απόστασης των δυο μεγάλων gaps που βλέπουμε στο διάγραμμα χωρίς να δείχνουν ιδιαίτερη προθυμία για συμμετοχή στο πάρτι των τελευταίων ημερών.

Στο εβδομαδιαίο η τάση είναι βέβαια ανοδική με επιτυχές retest της γραμμής τάσης αλλά από τους στόχους του σχηματισμού διπλού πυθμένα έχει πιαστεί μόνο ο ενδιάμεσος. Ο σχηματισμός πάντως από την περασμένη εβδομάδα είναι και πάλι ενεργοποιημένος. Αν καταφέρει να πιάσει τον μέγιστο στόχο θα έχει ενεργοποιήσει και μεγαλύτερους σχηματισμούς και θα διασπάσει και την γραμμή αντίστασης που κρατά τις τιμές καθηλωμένες για τρίτο μήνα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΜΙΓ 6/6 ΩΚΩ

ΔΕΗ 6/6

ΑΛΦΑ (ΤΑΣΟΣ), (LAAPS), (ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ)

ΕΛΠΕ (ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ)

ΕΛΛΑΚΤΩΡ (LAAPS)

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *