ΔΕΗ: Υπό την επήρεια του εκλογικού αποτελέσματος

Ένα δυνατό ανοδικό κερί επιφύλαξε αυτή την εβδομάδα το εκλογικό αποτέλεσμα. Οι τιμές διέσπασαν το υψηλό από το οποίο ξεκίνησε η τελευταία βουτιά χάρισμα για όσους την εκμεταλεύτηκαν. Διέσπασαν επίσης την άνω γραμμή του αποκλίνοντος τριγώνου (μεγάφωνο ή ντουντούκα) με τον στόχο να βρίσκεται στην περιοχή 2,70 εφόσον η διάσπαση επιβεβαιωθεί αφού το κλείσιμο ήταν οριακό. Η τάση στο εβδομαδιαίο με όρους fractals δεν είχε γίνει καθοδική αφού δεν είχαμε καθοδική παραβίαση των 1,152 ευρώ.

Με όρους fractals πάντα, ήδη από την τελευταία συνεδρίαση προ των εκλογών η ημερήσια τάση που είχε γίνει καθοδική με την απώλεια των 1,65 ευρώ, είχε ως γνωστόν αλλάξει και πάλι με την υπέρβαση των 1,448 σε ανοδική. Τα gaps της 24/4 (πτωτικό) και της 27/5 δημιούργησαν ένα σχηματισμό που θεωρητικά είναι σχηματισμός αντιστροφής πράγμα που επιβεβαιώνεται με την ανοδική κίνηση της μετεκλογικής εβδομάδας.

Και οι δυο σχηματισμοί είναι σχετικά σπάνιοι στην αγορά μας οπότε δεν διαθέτω επαρκή στατιστικά στοιχεία που να υποστηρίζουν όσα προαναφέρονται.

Σε ότι αφορά το μηνιαίο κάποιες παρατηρήσεις αναφέρονται στο διάγραμμα που ακολουθεί.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *