ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ κι οι τελευταίες μεταβολές

Το μπλε άρχισε σιγά σιγά να επιστρέφει στη στήλη της ημερήσιας τάσης με τελευταίο "απόκτημα" την ΔΕΗ. Οι δυο δείκτες αλλά και αρκετοί τίτλοι κατέβασαν πολύ κοντά πλέον στις τρέχουσες τιμές τις αντιστάσεις τους όπως βλέπουμε στο πινακάκι. Για τους δείκτες Τα πράγματα εξελίσσονται όπως είχε αναφερθεί στην προχθεσινή ανάρτηση ενώ η ΔΕΗ μας διέψευσε αφού πήγε καλύτερα από ότι νομίζαμε.

Η ΔΕΗ μάλιστα είχε την τιμητική της αφού αμέσως μετά το κατέβασμα του πήχη τον πέρασε στην αμέσως επόμενη συνεδρίαση. Η ανερχόμενη γαλάζια γραμμή τάσης φαίνεται καλή στήριξη που μάλλον δεν θα δοκιμαστεί άμεσα αφού ο στόχος της διάσπασης του σχεδόν συμμετρικού τριγώνου είναι στην περιοχή του καθοδικού gap που βλέπουμε στο διάγραμμα.

Η εβδομαδιαία τάση της μετοχής δεν άλλαξε με βάση τα fractals και για να συμβεί αυτό πρέπει να παραβιαστεί το χαμηλό των 1,201 ευρώ.

Αντίστοιχο χαμήλωμα του πήχη είχαμε και στην ΕΥΔΑΠ που δεν περιλαμβάνεται στο πινακάκι. Εδώ βέβαια η καθοδική αλλαγή τάσης δεν επιβεβαιώθηκε ουσιαστικά ποτέ πράγμα που συμβαίνει κάποιες φορές όταν η εβδομαδιαία τάση είναι αντίθετη κι εν προκειμένω ανοδική.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *