ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ: Σκέψεις για το εύρος της διόρθωσης

Μια εναλλακτική προοπτική σε σχέση με την προηγούμενη ανάρτηση του φίλου Διόφαντου για την μετοχή, με αφορμή την προσωρινή(?) διάσπαση του ΕΚΜΟ 20 στο εβδομαδιαίο και το ΕΚΜΟ 100 στο ημερήσιο με τα σημεία ενδιαφέροντος σημειωμένα στα διαγράμματα που ακολουθούν. Αν η μέτρηση είναι σωστή μπορεί να διορθώνουμε όλη την κίνηση από τα χαμηλά του Νοέμβρη με αφετηρία την επίτευξη του στόχου του ανάποδου ΩΚΩ.

Η τάση στο εβδομαδιαίο αλλάζει κάτω από τα 7,19 ευρώ αλλά στο ημερήσιο είναι καθοδική και η σφήνα που διασπάστηκε καθοδικά επιτρέπει σκέψεις μέχρι και για επιστροφή στη βάση της στην περιοχή 7,19, πράγμα που προς το παρόν φαίνεται εξαιρετικά απαισιόδοξο για να το αποδεχτώ αλλά δεν μπορώ και να το αποκλείσω σε περίπτωση μεγαλύτερης διόρθωσης στις αγορές του εξωτερικού και ανάλογης πτώσης της δικής μας αγοράς.

Σε κάθε περίπτωση απλής έστω περαιτέρω διόρθωσης η περιοχή της ισότητας  και του ΑΚΜΟ 200 θεωρείται αρκετά πιθανή. Η πτώση ως τώρα φαίνεται να γίνεται με τριάρια αλλά γι αυτά περιμένω να δω τις απόψεις των ειδικών της παρέας.

Δείτε και την πολύ ενδιαφέρουσα ματιά του νέου μέλους της παρέας Dorisael για το χαρτί εδώ. και του Τάσου εδώ.

Δείτε ακόμη τα εξαιρετικά σχόλια των φίλων nikdan & nikolas2300 για τα θεμελιώδη της εταιρείας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΓΔ (FASOKINIGOS)

Δ.Κ σε ΓΔ & FTSE

Μη χάσετε την προσφορά της Vitalfinance για μετοχές & παράγωγα ΧΑΑ

Δείτε το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης: