ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΕΙΚΤΗΣ, FTSE, FTSEM: Ανασκόπηση εβδομάδας.

Μεγάλη πλέον η αρνητική απόκλιση του μικρότερου δείκτη σε σχέση με τους μεγαλύτερους και το ερώτημα είναι  αν θα τον ακολουθήσουν στα αντίστοιχα επίπεδα διόρθωσης. Ακόμα και στα μηνιαία αν συνεχιστεί η διόρθωση ο ΕΚΜΟ 6Χ θα κινδυνέψει με διάσπαση ΜΟΝΟ στον FTSEM.

Στο ημερήσιο η τάση είναι καθοδική και στους τρεις δείκτες σε αντίθεση με τον ΔΤΡ για τον οποίο τα είπαμε χθες αλλά και με το εβδομαδιαίο που παραμένει ανοδική. Και εδώ ο μικρός δείκτης έχει χάσει τους ΕΚΜΟ 100 και ΑΚΜΟ 200 σε αντίθεση με τους υπόλοιπους δείκτες.

Ας δούμε και τους δυο μεγαλύτερης σημασίας δείκτες ξεχωριστά σε συνάρτηση με το επίπεδο αλλαγής της ημερήσιας τάσης . Όπως βλέπουμε μόνο ο FTSE κινείται χαμηλότερα  αν και πρακτικά δεν διαφέρει από τον ΓΔ στα επίπεδα διόρθωσης. Η προσοχή εξακολουθεί να εστιάζεται κυρίως στον ΕΚΜΟ 100 αλλά κυρίως από το αν θα κρατήσει η στήριξη στον δείκτη τραπεζών.

Ειδικότερα για τον 25ρη και την αναμενόμενη συνέχεια με βάση τα κυματικά έχουν κατατεθεί ενδιαφέρουσες απόψεις από τον Γιάννη και τον Λουκά στα σχόλια της 18/5.

Η αντίθετη εικόνα μεταξύ της βραχυπρόθεσμης και της μεσοπρόθεσμης τάσης φαίνεται πιο καθαρά στο πινακάκι μας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΒΙΟ (LAAPS)

ΑΛΦΑ (ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ)

EEE

INTKA

Μη χάσετε την προσφορά της Vitalfinance για μετοχές & παράγωγα ΧΑΑ

Δείτε το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης: