ΟΠΑΠ, MOTOR OIL: Σε καθοδική τάση

Μια ματιά σε δυο χαρτιά με μεγάλο ειδικό βάρος στους δείκτες που πρωταγωνιστούν στην πτώση των τελευταίων εβδομάδων, μέσα από τα εβδομαδιαία και ημερήσια διαγράμματά τους. Οι τιμές τους αυτή την στιγμή βρίσκονται κάτω και από τους τρεις σημαντικούς κινητούς στο ημερήσιο.

Ο ΟΠΑΠ έχει γυρίσει σε καθοδική ημερήσια τάση κι έχει απενεργοποιημένο πλέον τον σχηματισμό διπλού πυθμένα, που δεν κατάφερε να δώσει κίνηση πέρα από τον ενδιάμεσο στόχο του. Η διάσπαση της ανοδικής σφήνας του ημερήσιου θα μπορούσε να δώσει κίνηση θεωρητικά ως την βάση της στα 7,525 ευρώ αλλά με βάση τον ημερήσιο RSI εκτιμάται ως πιθανή μια αντίδραση, αν δηλαδή γίνει ότι και τις προηγούμενες φορές που οι τιμές μπήκαν στην υπερπωλημένη ζώνη. Η πράσινη γραμμή τάσης του εβδομαδιαίου είναι η επόμενη στήριξη.

Παρόμοια εικόνα και στην ΜΟΗ ιδιαίτερα ως προς τον RSI του ημερήσιου που σε συνδυασμό με τη κρυφή απόκλιση του εβδομαδιαίου καθιστούν πιθανή μια αντίδραση σαφώς πριν προσεγγιστεί η κάτω γραμμή τάσης και πολύ περισσότερο ο πιθανός στόχος της ισότητας που βλέπουμε στο διάγραμμα. Και στα δυο χρονικά πλαίσια η τάση είναι καθοδική με όρους fractals.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΓΚΑΛΟΠ γ.δ

ΓΔ-FTSE Δ.Κ σε 60λ

FTSE (Laaps)

ΔΕΗ (Laaps)

Μη χάσετε την προσφορά της Vitalfinance για μετοχές & παράγωγα ΧΑΑ

Δείτε το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης: