ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, JUMBO, LAMDA DEVELOPMENT, EXAE: Επίτευξη στόχων στα κόκκινα – ΔΤΡ: Μια ανάσα πριν την αλλαγή τάσης – ΤΙΤΑΝ, ΕΛΠΕ

Με την μετοχή και της ΕΧΑΕ να αλλάζει σήμερα την ημερήσια τάση της είναι προφανές  ότι το κόκκινο κυριαρχεί αφού η ημερήσια τάση στην αγορά είναι πλέον καθοδική και αρκετά ισχυρή. Αυτό φαίνεται και από το πόσο γρήγορα πιάνονται οι στόχοι των καθοδικών βραχυπρόθεσμων σχηματισμών, όπως αυτοί που επετεύχθησαν σήμερα και θα τους θυμηθούμε στα παρακάτω διαγράμματα.

Στην ΠΕΙΡ μετά την επίτευξη του στόχου της Δ.Κ παίρνει σειρά η περιοχή του 261,8%, ενώ η οριζόντιες στηρίξεις βρίσκονται ακόμα χαμηλότερα στο ανοδικό gap 1,218 και το low fractal 1.145 κάτω από το οποίο η τάση γίνεται καθοδική και με όρους fractals ενώ έχει ήδη διασπαστεί και ο απλός 200ρης.

Πολύ κοντά στην αλλαγή τάσης βρίσκεται και η Jumbo με τους ίδιους όρους, ο στόχος του ΩΚΩ της οποίας ήταν ούτως ή άλλως κοντινός.

Στην ΛΑΜΔΑ η τάση είχε ήδη αλλάξει κι ο στόχος του δικού της ΩΚΩ πιάστηκε σε πέντε συνεδριάσεις από την ενεργοποίησή του.

Στην ΕΧΑΕ ο σχηματισμός Δ.Π έδωσε κίνηση μέχρι και λίγο παραπάνω από 1% από τον μέγιστο στόχο του αλλά από σήμερα είναι απενεργοποιημένος και η τάση άλλαξε κι εδώ σε καθοδική.

Τα επίπεδα αλλαγής τάσης ανέβηκαν στο χαμηλό της 9/5 τόσο στον ΓΔ όσο και στον ΔΤΡ που ακολουθεί.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΙΤΚ

ΠΛΑΘ

ΕΛΠΕ ημερ. & η ματιά του tsaros στο εβδ.

Μη χάσετε την προσφορά της Vitalfinance για μετοχές & παράγωγα ΧΑΑ

Δείτε το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης: