ΒΙΟΧΑΛΚΟ: Ανασκόπηση – επικαιροποίηση με αλλαγή τάσης και τις ξένες αγορές σε διόρθωση

Αλλαγή τάσης σήμερα στη μετοχή που έχει μπει σε διόρθωση αφού έπιασε τον τελευταίο στόχο της. και ολοκλήρωσε ένα 5κυματικό ανοδικό.

Ενδιαφέρουσες εκτιμήσεις κατέθεσε ο φίλος RONIN για το εύρος της διόρθωσης.

Δείτε και τη μέτρηση του Διόφαντου στα σχόλια.

Στην πιο μεγάλη εικόνα είναι καιρός για μια επικαιροποίηση της ανάρτησης της 27/2/19.

Η ανοδική διάσπαση των δυο σφηνών έθεσε στόχους οι μεγαλύτεροι των οποίων επιτρέπουν ελπίδες για την ενεργοποίηση του μεγάλου μακροπρόθεσμου ανάποδου ΩΚΩ ή κούπας που βλέπουμε στο εβδομαδιαίο και το μηνιαίο διάγραμμα αλλά η διόρθωση που έχει ξεκινήσει μετέθεσε σε πιο μεσοπρόθεσμο ορίζοντα την επίτευξη των στόχων αυτών.

Η εικόνα πλέον στην στήλη με την ημερήσια τάση στο πινακάκι μας είναι απολύτως μοιρασμένη...

...και προσωπικά αναμένω ραγδαία επιδείνωσή της, δεδομένου ότι αρκετοί από τους τίτλους  είναι πιθανό να φέρουν πολύ κοντά στις τρέχουσες τιμές τους τα όρια για την αλλαγή της ημερήσιας τάσης, αν τελικά αύριο δεν παραβιάσουν τα χθεσινά χαμηλά, οπότε θα σχηματιστεί στο χθεσινό χαμηλό ένα ακόμα low fractal. Πρόκειται για τις ΠΕΙΡ, ΜΥΤΙΛ, ΜΠΕΛΑ, ΑΛΦΑ, τον ΓΔ, όπως και FTSE, ΟΠΑΠ, ΕΤΕ όπου είναι ήδη πιο κοντά, ενώ ήδη είναι κοντά και των ΕΥΡΩΒ, ΓΕΚΤΕΡΝΑ, ΜΟΗ.

Η διόρθωση σηματοδοτήθηκε όπως αναμενόταν από το εξωτερικό με τον DAX να διορθώνει ελάχιστα πριν πιάσει τον στόχο του ανάποδου ΩΚΩ του.

Το επίπεδο αλλαγής τάσης του πάντως είναι ακόμα μακριά σε αντίθεση με τον DOW JONES όπου ήδη παραβιάστηκε όπως και στον sp500 σήμερα ενώ πιάστηκε κι στόχος της μίνι Δ.Κ .

Είναι προφανές ότι μετά από την τυπική αυτή αλλαγή της ημερήσιας τάσης η συνέχιση της διόρθωσης είναι αρκετά πιθανή. Κατά συνέπεια είναι δύσκολο γι αύριο τουλάχιστον να μην παραβιαστεί το χθεσινό χαμηλό στα δικά μας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΟΤΕ (LORAC)

FTSE Δ.Κ

 

Μη χάσετε την προσφορά της Vitalfinance για μετοχές & παράγωγα ΧΑΑ

Δείτε το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης: