ΟΛΠ, ΣΑΡΑΝΤΗΣ: Μηνιαία ανασκόπηση

Μια επικαιροποίηση της πορείας της μετοχής που έχει μπει στο μικροσκόπιο με τις βήμα προς βήμα αναρτήσεις που μπορούμε να δούμε με ένα κλικ στα  erdo 13/3/19, 9/4/1915/4/19, 22/4/19, με τις τιμές να προσεγγίζουν τον πρώτο βασικό μεσο-μακροπρόθεσμο στόχο. Δείτε και μια εξαιρετική παρουσίαση του φίλου Nikdan για τα θεμελιώδη καθώς και την αντίστοιχη αναφορά του ΡΕΑΛΙΣΤΗ στα σχόλια.

Στην ΣΑΡΑΝΤΗΣ η πλάγια κίνηση των τελευταίων 15 μηνών έχει δημιουργήσει ένα πλαγιοκαθοδικό κανάλι που πρέπει να διασπαστεί κάποια στιγμή. Η ανοδική διάσπαση του εσωτερικού τριγώνου δεν φαίνεται να έχει δημιουργήσει κανένα ιδιαίτερο ενθουσιασμό παρά το μεγαλεπήβολο στόχο της, αλλά δίνει προτεραιότητα στο σενάριο ανοδικής εξόδου από το κανάλι.

Από τα χαρτιά με καταπληκτική συμπεριφορά μέσα στην κρίση που φαίνεται καλύτερα στην μεγάλη εικόνα. Βρίσκεται στο δεύτερο σχηματισμό σημαίας που όπως κι ο πρώτος αναμένεται να διασπαστεί ανοδικά όταν έρθει το πλήρωμα του χρόνου αφού σύμφωνα με τα θεωρητικά είναι σχηματισμός συνέχισης της προϋπάρχουσας τάσης.

Μη χάσετε την προσφορά της Vitalfinance για μετοχές & παράγωγα ΧΑΑ

Δείτε το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης: