ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: Επικαιροποίηση – ΔΕΗ 23/4/19

Πριν από ένα μήνα είχαν τεθεί κάποιοι πιθανοί στόχοι από τους οποίους έχει πιαστεί μόνο ο πρώτος.

Η τάση παραμένει ανοδική στο ημερήσιο όπου όμως παρατηρείται έντονη καθοδική απόκλιση στον RSI και το επίπεδο αλλαγής της σε καθοδική βρίσκεται στα 1,782 ευρώ. Στο μεταξύ έχουμε ενεργοποιημένο κι ένα τοπικό σχηματισμό διπλού πυθμένα με στόχο τα 2,04 ευρώ.

Προς το παρόν οι τιμές έχουν φθάσει ως τον ενδιάμεσο στόχο σχηματίζοντας ένα ανοδικό τριγωνάκι που έχει επίσης διασπαστεί ανοδικά. Ο στόχος αυτής της διάσπασης φθάνει τα 2,10 ευρώ αλλά οι καθοδικές αποκλίσεις είναι εμφανείς και στο 120λ διάγραμμα οπότε οφείλουμε πάντα να έχουμε στην άκρη του μυαλού και την πιθανότητα να σχηματίστηκε μια διπλή κορυφή στα τρέχοντα επίπεδα. Ο σχηματισμός βέβαια είναι απλά υποψία και για να ληφθεί σοβαρά υπόψη θα πρέπει οι τιμές να γυρίσουν πτωτικά και να διασπάσουν τα 1,782 ευρώ αλλάζοντας και την ημερήσια τάση.

Ανοδική παραμένει ασφαλώς η τάση και στο εβδομαδιαίο όπου μάλιστα δεν παρατηρείται καμιά διαφωνία του ταλαντωτή με την κίνηση των τιμών. Η πιθανότητα βέβαια να βλέπουμε μια ακόμα ανοδική διόρθωση ως κύμα 4 παραμένει και θα αδυνατίσει πολύ ψηλότερα, με υπέρβαση των 2,50 ευρώ, όπου πιθανολογείται το τέλος του 1ου κύματος αυτής της τελευταίας βουτιάς του 2018.

Ένα ακόμα σημαντικό επίπεδο αντίστασης χαμηλότερα είναι αυτό στα 2,18 ευρώ που βλέπουμε στο μηνιαίο διάγραμμα. Εκεί βρίσκεται το πρώτο κύμα όλης της πτώσης από τα υψηλά του 2017.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΕΗ (ZELIS), (D. MANTOUDIS), (SOLWN), (ΤΕΟ εδώ κι εδώ), (optmist)

ΓΕΚΤΕΡΝΑ Ενεργοποίηση μίνι Δ.Κ

ΕΛΛΑΚΤΩΡ (LAAPS)

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.