ΓΕΚΤΕΡΝΑ

Η ανοδική διάσπαση της κατερχόμενης αποκλίνουσας σφήνας έχει θεωρητικά στόχο την υπέρβαση των 6,00 ευρώ αλλά για την ώρα είναι εμφανές ότι η περιοχή των 5,60 ευρώ αποτελεί ισχυρή οριζόντια αντίσταση. Τυχόν υπέρβαση των 5,64 ακυρώνει και τον τελευταίο μεσοπρόθεσμο σχηματισμό διπλής κορυφής που ούτως ή άλλως είναι εδώ και καιρό απενεργοποιημένος. Περίπτωση νέας διπλής κορυφής δεν μπορεί να αποκλειστεί αλλά ως σενάριο δεν συγκεντρώνει σοβαρές πιθανότητες με την ανοδική τάση που επικρατεί στην αγορά.

Η μεσοπρόθεσμη τάση είναι και πάλι ανοδική μετά την υπέρβαση των 4,92 ευρώ.

Όπως βλέπουμε στο επόμενο διάγραμμα  είναι ενεργοποιημένος κι ένας πιθανός ανάποδος ΩΚΩ που έχει στόχο την υπέρβαση των 6 ευρώ.

Στο ημερήσιο όμως βλέπουμε την τελευταία διόρθωση που μοιάζει φυσικό επακόλουθο της καθοδικής απόκλισης που είναι συμβατή με κάποιο εσωτερικό κύμα 5 πράγμα που κάνει πιθανή μια περαιτέρω διόρθωση. Η τάση είναι ανοδική και το όριό της προς το παρόν είναι στα 4,91 ευρώ.

4 συνεδριάσεις έμειναν μέχρι το τέλος του μήνα αλλά δεν αναμένονται σημαντικές ανατροπές που θα ξεκαθάριζαν την εικόνα αναφορικά με το αν τέλειωσε η διόρθωση στα 3,97 ευρώ αν και φαίνεται ως το πιθανότερο σενάριο.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.