ΔΕΗ: Ενώπιον αντίστασης

Για δεύτερη φορά σε εβδομαδιαία βάση προσεγγίζεται η οριζόντια αντίσταση από τα δυο μηνιαία low fractals στα 1,75 ευρώ. Πριν 4 εβδομάδες είχε φθάσει μέχρι τα 1,739 πριν διορθώσει κατά 30% περίπου όλο το ανοδικό από τα 1,11 ευρώ. Η τάση είναι ανοδική τόσο στο εβδομαδιαίο όσο και στο ημερήσιο.

Σήμερα πλησίασε και πάλι κλείνοντας μάλιστα υψηλότερα από τότε αλλά η διπλή καθοδική απόκλιση που παρατηρείται στο ημερήσιο κάνει πιθανή μια νέα διόρθωση. Δεδομένου ότι στο εβδομαδιαίο διάγραμμα δεν υφίσταται ακόμα κάποια αντίστοιχη απόκλιση δεν αναμένεται παρά μια διόρθωση το πολύ σαν τη προηγούμενη που βέβαια ακολούθησε την αντίστοιχη απόκλιση του RSI. Ο ταλαντωτής δεν έχει μπει ακόμα στη υπεραγορασμένη ζώνη τιμών οπότε δεν αποκλείεται μια ακόμα προσπάθεια να αναμετρηθεί με την οριζόντια αντίσταση πριν δώσει την αναμενόμενη διόρθωση. Με αυτό το σκεπτικό λέω να περιμένω λίγο ακόμα πριν την αγορά που επιθυμώ.

Στο 60λ διάγραμμα πάντως βλέπουμε την διάσπαση ενός όχι και πολύ καθαρού τριγώνου που θα μπορούσε να δώσει κίνηση ως και τα 1,95 ευρώ και να στείλει κάθε σκέψη για διόρθωση στον κάλαθο των αχρήστων.

Δείτε και τη ματιά του φίλου john-x στο χαρτί.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΥΔΑΠ (dorisael από αναδημοσίευση του Μίμη Τσάντου)

ΠΕΙΡ (optimist)

ΠΕΙΡ (Tsaros)

ΕΤΕ (ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ)

ΚΕΚΡΟΨ (Β.WUFFETT)

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *