Εβδομαδιαία ανασκόπηση – επικαιροποίηση Τραπεζών – 3Ε, ΟΛΠ, ΕΥΔΑΠ

Το πιεσμένο ελατήριο συνέχισε την εκτόνωσή του και ο δείκτης τραπεζών έκανε τελικά τη διάσπαση της περιοχής των αντιστάσεων που αναφέρθηκαν στην τελευταία ανασκόπηση με ένα ακόμα πολύ καλό κερί και πλέον κοιτά ψηλότερα με βάση και τον τοπικό Δ.Π που είναι ενεργοποιημένος στο ημερήσιο που ακολουθεί παρά την διπλή απόκλιση του RSI που πάντως υπάρχει μόνο στο ημερήσιο και με κάνει να πιστεύω ότι είμαστε στο τελευταίο εσωτερικό κύμα του πρώτου σκέλους της ανοδικής κίνησης.

Ας ρίξουμε μια ματιά και στα αντίστοιχα διαγράμματα των τραπεζών μαζεμένων προκειμένου να μπορεί να γίνει και μια σύγκριση, με μερικές σημειώσεις για τους σχηματισμούς τους.

Συνοπτικά η εικόνα τους από το πινακάκι

Επιστροφή στον δείκτη για μια ματιά με την διαφορά φάσεως στην αντίδραση περίπου δυο μηνών  σε σχέση με τον ΓΔ αλλά και τα πολύ μεγαλύτερα περιθώρια διόρθωσης όλου του τελευταίου πτωτικού τους.

Τέλος μια ματιά στο ημερήσιο με τα κλεισίματα της τελευταίας τριετίας όπου μεταξύ άλλων βλέπουμε μια πιθανή αντίσταση στα επίπεδα των 650 μονάδων.

Σημαντικές αναρτήσεις για ΔΤΡ , ΕΤΕ και ΑΛΦΑ που αξίζει να δείτε έχουν αναρτηθεί από τους φίλους του soltrade.

Να συμπληρώσω με λίγη ακόμα ΑΛΦΑ  στην οποία (να θυμίσω) ναι μεν παίζει το γνωστό σενάριο αν. ΩΚΩ ...

...αλλά έχει σοβαρές πιθανότητες μόνο υπό προϋποθέσεις...

Σε ότι αφορά την ΠΕΙΡ χρειάζεται κι εδώ μια επικαιροποίηση της τελευταίας ανάρτησης. Τελικά διάλεξε να ενεργοποιήσει τον τοπικό Δ.Π κάνοντας νέα υψηλά αλλά τώρα δεν ξέρω τι είναι αυτό που τέλειωσε οπότε βάζω δυο ενδεχόμενα. Αν ισχύει ότι είμαστε στο 5ο κύμα του (1) τότε δύσκολα βλέπω να φθάνουμε στο στόχο του Δ.Π. Αν όμως αυτό που τέλειωσε ήταν (2) τότε θα θυμηθούμε τον Τεο και τους στόχους του στα σχόλια παρακάτω...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΕΕ Αλλαγή τάσης - ενεργοποίηση Δ.Κ

ΟΛΠ στόχος Δ.Π

ΕΥΔΑΠ

ΠΕΡΣΕΑΣ (JOHN-X)

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.