ΔΕΗ, ΓΔ, ΟΠΑΠ, ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ, ΒΙΟΧΑΛΚΟ, ΕΛΠΕ: Ώρα για διόρθωση;

Η άνοδος σταμάτησε στον ΕΚΜΟ 6Υ και το 23,6% επίπεδο διόρθωσης της πτώσης από το υψηλό που έκανε η μετοχή μετά την απόσχιση του ΑΔΜΗΕ . Το επόμενο επίπεδο 38,2% συμπίπτει με το 23,6% διόρθωσης όλης της πτώσης από το τελευταίο υψηλό προ της απόσχισης στην περιοχή των 2 ευρώ.

Η καθοδική απόκλιση που συνέπεσε με το 5ο από τα 5 τελευταία κύματα επιτρέπει σκέψεις ότι πάμε σε μια βαθύτερη διόρθωση που θα διορθώσει όλη την άνοδο από τα 1,29 ευρώ.

Η κύρια γραμμή τάσης ήταν κατά σύμπτωση ένα ακόμα αξιοσημείωτο φρένο για τις τιμές που βέβαια παραμένουν με όρους fractals σε ανοδική τάση σε όπως και στο ημερήσιο.

Μια ακόμα γραμμή τάσης παρατηρείται στο μηνιαίο με την γνωστή αυθαιρεσία της πρόσθεσης των τιμών ΔΕΗ και ΑΔΜΗΕ προκειμένου να γίνεται σύγκριση των τιμών προ της απόσχισης. Και σε αυτή τη γραμμή μπορούμε να υποθέσουμε ότι είχαμε ένα ακόμα φρένο.

Σημειώνεται ότι τα διαγράμματα της ΔΕΗ είναι μαγική εικόνα αναφορικά με το χαμηλότερο χαμηλό στα 1,11 ευρώ συγκριτικά με την χαμηλότερη τιμή του 2012 που ήταν 1,13 ευρώ χωρίς βέβαια να έχει αποσχιστεί ο ΑΔΜΗΕ.

Ας σημειωθεί ότι το σημερινό γύρισμα της αγοράς συνέπεσε με πιθανή συμπλήρωση 5 κυμάτων, λιγότερο ή περισσότερο ευδιάκριτων κι όχι απαραίτητα του ίδιου βαθμού, τόσο στον ΓΔ όσο και σε μερικές δεικτοβαρείς μετοχές εκτός της ΑΛΦΑ και της ΠΕΙΡ που είδαμε στα σχόλια της προηγούμενης ανάρτησης.

Ας δούμε μερικές

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΛΦΑ (ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ)

ΕΥΡΩΒ

ΚΡΙ ΚΡΙ (B. WUFFETT)

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.