ΕΧΑΕ: Εβδομαδιαία ανασκόπηση

Η διάσπαση των ΕΚΜΟ 20 εβδομάδων και 100 ημερών αλλά και της κατερχόμενης γραμμής τάσης που ήταν κι η αφορμή της τελευταίας ανασκόπησης απεδείχθη επαρκής λόγος τεχνικά για την ενεργοποίηση του σχηματισμού διπλού πυθμένα με την διάσπαση και την παραμονή τελικά πάνω από το τελευταίο εβδομαδιαίο high fractal  αλλά και την απαγκίστρωση από την περιοχή κάτω των 4 ευρώ.

Στο ημερήσιο έχουμε ήδη 6 κλεισίματα πάνω από τα 4,13 ευρώ και εκτός από τον ΕΚΜΟ 100 διασπάστηκε και ο ΑΚΜΟ 200 οπότε έχουμε άλλη μια ένδειξη για την αλλαγή της μεσοπρόθεσμης τάσης. Με τον RSI πάντως στην υπεραγορασμένη ζώνη τιμών, όπως κι οι δείκτες που δείχνουν να διορθώνουν από τις 4 Μαρτίου, είχαμε και στην μετοχή μια ενδοσυνεδριακή διόρθωση στην τελευταία συνεδρίαση της εβδομάδας με επιστροφή στην περιοχή των 4 ευρώ.

Η επιστροφή στην περιοχή των 4,20 έγινε εφικτή στις δημοπρασίες με απίστευτη εκτόξευση του όγκου συναλλαγών μετά τις 16:55  με 129.000 τεμάχια από τα 179.000 που έγιναν σε ολόκληρη τη συνεδρίαση.

Αν κάποιος φίλος έχει καμιά ιδέα για τον λόγο που έδειξαν τέτοια πρεμούρα οι αγοραστές ας την αναφέρει.

Υ.Γ Στην μετοχή έχω πάρει μια μικρομεσαία για τα δεδομένα μου θέση στα 4,01 από την 26/2, την επομένη δηλαδή της ανασκόπησης. (Το αναφέρω για τους αναγνώστες που τυχόν δεν είχαν διαβάσει τα σχετικά σχόλιά μου, επειδή οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους...)

 

Μη χάσετε την προσφορά της Vitalfinance για μετοχές & παράγωγα ΧΑΑ

Δείτε το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης: