ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: Με τέρμα το γκάζι

Εξαιρετική η ανοδική κίνηση από νέο ιστορικό χαμηλό των 0,90 ευρώ για τη μετοχή που δείχνει να ολοκλήρωσε την πρώτη ουσιαστικά διόρθωση  στο χθεσινό χαμηλό, γεγονός που θα επιβεβαιωθεί με ανοδική διάσπαση του υψηλού της 1/3/19 εκτός εξαιρετικού απροόπτου.

Στην περίπτωση αυτή επόμενη αντίσταση είναι στον απλό 200ρη στο ημερήσιο.

Η κίνηση πάντως δικαιώνει την εκτίμηση για αλλαγή και της μεσοπρόθεσμης τάσης τόσο με όρους fractals αλλά και της ανοδικής διάσπασης του εκθετικού κινητού των 9 εβδομαδιαίων υψηλών πριν δυο εβδομάδες και βέβαια την ανοδική διάσπαση με ολόκληρο κερί της κατερχόμενης γραμμής τάσης την προηγούμενη εβδομάδα.

Μπορεί η κίνηση ως ποσοστό σε σχέση με την ιστορικά χαμηλή τιμή να είναι εντυπωσιακή και εντυπωσιακά γρήγορη, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι όταν ολοκληρώθηκε το τελευταίο reverse split που αποτέλεσε την απαρχή της τελευταίας βουτιάς οι τιμές βρισκόντουσαν πολύ υψηλότερα.

Όπως βλέπουμε στο μηνιαίο διάγραμμα όλη η πτώση από τα 3,50 ευρώ έχει διορθωθεί ως τώρα λίγο περισσότερο από το πρώτο fibo 23,6% και αν ακόμα πρόκειται για ένα διορθωτικό κύμα 4, άνετα θα μπορούσε να φθάσει και στο επόμενο fibo 38,2%.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΙΑΣΩ

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.