ΒΙΟΧΑΛΚΟ, CENERGY: Μηνιαία ανασκόπηση – ΓΔ, FTSE: Τα νέα όρια – ΔΤΡ, ΠΕΙΡΑΙΩΣ, EUROBANK, ΕΧΑΕ: Επικαιροποίηση

Σοβαρές πιθανότητες να τέλειωσε η διόρθωση στο 50% της ανόδου 2016-2018, Κατά σύμπτωση με ένα retest της Ρ. Οι τιμές  μια μέρα πριν το κλείσιμο του μήνα είναι πάνω από τον ΕΚΜΟ 6Υ.

Επόμενο σημαντική αντίσταση στην R την πάνω γραμμή της κατερχόμενης αποκλίνουσας σφήνας. Η τάση στο εβδομαδιαίο είναι ανοδική με την ανοδική διάσπαση των 2,855 ευρώ και παραμένει πάνω από αυτό το επίπεδο για 4η εβδομάδα και πάνω από τον ΑΚΜΟ 200.

Στο ημερήσιο είναι ενεργοποιημένος σχηματισμός αναστροφής (Δ.Π) κι οι τιμές είναι στα μισά περίπου της διαδρομής προς τον μέγιστο στόχο του στα 3,27. Η προσέγγιση της R σε συνδυασμό με τις αρνητικές αποκλίσεις των ταλαντωτών μπορεί να καθυστερήσουν την επίτευξη του στόχου αλλά η τάση είναι σαφώς ανοδική και οι τυχόν διορθώσεις καλοδεχούμενες.

Στην κόρη η κατάσταση δεν διαφέρει και πολύ. Και εδώ είμαστε πάνω από τον ΕΚΜΟ 6Υ στο μηνιαίο ενώ υπάρχουν και σημαντικοί ανοδικοί σχηματισμοί ενεργοποιημένοι ενώ κι η εβδομαδιαία τάση είναι ανοδική με όρους fractals. Η ιστορία εδώ ξεκινά ουσιαστικά στα χαμηλά στο τέλος του 2016, η άνοδος από τα οποία διορθώθηκε επίσης λίγο περισσότερο από 50%.

Στο ημερήσιο πάντως βλέπουμε ότι μπορεί να υπάρχει ενδεχόμενο να τελειώνει κάπου εδώ ή λίγο ψηλότερα το 1ο ανοδικό από τα χαμηλά των 1,01 ευρώ.

Δείτε και τη ματιά του φίλου Λουκά στη μετοχή.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΟΛΘ Μηνιαία ανασκόπηση

FTSE MONTHLY

ΓΔ ΜΗΝΙΑΙΟ

ΕΥΡΩΒ επίτευξη στόχου Δ.Π - νέος στόχος

ΠΕΙΡ επίτευξη στόχου αν. ΩΚΩ - νέος στόχος

ΔΤΡ αλλαγή εβδομαδιαίας τάσης

ΔΕΗ (ΤΕΟ)

ΕΧΑΕ ενεργοποίηση Δ.Π

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.