ΕΧΑΕ: Ακολουθώντας την αγορά.

Τρίτο καλό ανοδικό κερί σήμερα για τις τιμές που στο ημερήσιο βρίσκονται σε ανοδική τάση όχι μόνο με βάση τα fractals αλλά και με την Σ όπου βρήκαν στήριξη την Τετάρτη 20/2 σχηματίζοντας το τελευταίο τοπικό χαμηλό εκεί. Αξιοσημείωτα τα κλεισίματα πάνω από τον ΕΚΜΟ 100 που είναι προάγγελος ανοδικής αλλαγής και της εβδομαδιαίας τάσης.

Στο εβδομαδιαίο επίσης είναι η δεύτερη εβδομάδα κατά την οποία οι τιμές παίζουν πάνω από τον ΕΚΜΟ 20 κι όλα αυτά παρά το γεγονός ότι έτσι όπως είναι σχηματισμένα τα δυο τελευταία high fractals η αλλαγή τάσης με βάση αυτά αργεί ακόμα. Υπέρβαση του πιο πρόσφατου πάντως ενεργοποιεί σχηματισμό αναστροφής και θα είναι το επόμενο απαραίτητο καλό σημάδι για τη συνέχεια. Για την ώρα κρατάμε την ανοδική διάσπαση της Ζ που διατηρείται και βέβαια το γεγονός ότι οι τελευταίες ανοδικές αποκλίσεις δικαιώνονται.

Η μεγάλη εικόνα παραμένει κακή και τα πρώτα σημάδια βελτίωσης που θα θέλαμε να δούμε αναφέρονται στο διάγραμμα.

Η μετοχή το τελευταίο διάστημα υποαποδίδει σε σχέση με τον ΓΔ αλλά σε γενικές γραμμές έστω και δύσκολα ακολουθεί, οπότε εφόσον η άνοδος της αγοράς συνεχιστεί σύμφωνα με την τρέχουσα τάση δεν μπορεί παρά να κάνει την κίνηση για να προσεγγίσει τα επίπεδα που προαναφέρθηκαν με το ενδιαφέρον σε αυτή τη φάση να επικεντρώνεται στην υπέρβαση των 4,13 ευρώ.

Δείτε και 2 σενάρια του φίλου Διόφαντου για το χαρτί.

 

 

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.