ΔΕΙΚΤΗΣ ΥΨΗΛΗΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗΣ: Επικαιροποίηση

Με τον δείκτη να έχει διασπάσει ανοδικά το υψηλότερο από τα δυο τελευταία εβδομαδιαία high fractals στις 1749,56 μονάδες και να διατηρείται άνετα πάνω από αυτό το επίπεδο επικαιροποιούμε την τελευταία ανάρτηση  με τα επόμενα βήματα που θα θέλαμε να δούμε στο μηνιαίο πλέον. Στα διαγράμματα που ακολουθούν συμπεριλαμβάνονται σημειώσεις και για παρατηρούμενες αποκλίσεις κι όχι μόνο.

Τα μόνα σύννεφα που διακρίνονται μέχρι στιγμής είναι οι αποκλίσεις του PROC ενώ παρατηρείται ότι στο ημερήσιο ο RSI μπαίνει στην υπεραγορασμένη ζώνη τιμών.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει το ημερήσιο στην τελευταία 5ετία αφού με τη φόρα που πήρε διέσπασε και τη μακροχρόνια γραμμή τάσης που βέβαια δεν είναι από τις γραμμές που σπάνε έτσι εύκολα μια κι έξω. Σημειώνουμε ότι ο απλός 200ρης θα ξεπεραστεί σε επίπεδα κοντά σε αυτά που ζητάμε στο μηνιαίο για τον ΕΚΜΟ6Υ.

Το γρήγορο (superfast) με το οποίο παρακολουθούμε τις ημερήσιες διακυμάνσεις είναι πάλι στο κόκκινο μετά από από 5 συνεδριάσεις με ανοδικό "σήμα".

Πολύ ενδιαφέρουσες οι επισημάνσεις - εκτιμήσεις των φίλων laaps και Διόφαντου στα σχόλια της χθεσινής ανάρτησης που προτείνω να τις δείτε οπωσδήποτε.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΠΕΙΡ (Δ. ΚΑΡΑΛΗΣ)

ΕΥΡΩΒ ΔΕΗ by A St

ΑΛΦΑ by RONIN

 

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.