ΓΔ, FTSE, GREK 14/2/19 – ALPHA BANK, ΔΕΙΚΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ: Με την ματιά των φίλων του Soltrade

Για την ώρα οι δείκτες δεν έδειξαν την απαραίτητη δυναμική ώστε να φθάσουν να "αναμετρηθούν" με τα κρίσιμα επίπεδα των 1750 και 664 μονάδων. Με τις αρνητικές αποκλίσεις των ταλαντωτών να επιμένουν  ήταν φυσιολογική η σημερινή υποχώρηση έστω κι αν η αιτία της εντοπίζεται σε μεγάλο ποσοστό στην απότομη μεγάλη πτώση της 3Ε με το μεγάλο ειδικό βάρος της, που τόσο καιρό στήριζε τους δείκτες με την δυναμική της. Από την δική της πρωτίστως συμπεριφορά θα εξαρτηθεί η πορεία και των δυο δεικτών αλλά ιδίως του FTSE.

Το ενδιαφέρον πλέον εστιάζεται στις ανοδικές γραμμές της βραχυπρόθεσμης τάσης που ναι μεν σήμερα άντεξαν το πρώτο τεστ αλλά από αύριο θα είναι κάθε μέρα και δυσκολότερο να κρατήσουν. Έτσι η μόνη λύση είναι η ανοδική διαφυγή.

Αν δεν τα καταφέρουν έχουμε τα πρόσφατα low fractals στις 1696,75 και 642,22 μονάδες σαν δεύτερη ασθενή στήριξη που αν διασπαστούν κι αυτά η ανοδική τάση τίθεται σε δοκιμασία αφού οι σχηματισμοί των διπλών κορυφών ενεργοποιούνται και οι μέγιστοι στόχοι τους είναι χαμηλότερα από τα επόμενα τοπικά χαμηλά στις 1763,40 και 626,72 μονάδες κάτω από τα οποία αλλάζει με όρους fractals η ημερήσια τάση σε καθοδική.Αύριο θα δούμε πόση σημασία μπορεί να έχει το ότι το GREK έδειξε καλύτερη συμπεριφορά από τους δικούς μας δείκτες.

Εκεί βέβαια η ημερήσια τάση δεν έχει γίνει ακόμα ανοδική και απαιτείται υπέρβαση των 7,46$.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΤΡ (ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ)

ΔΤΡ (ZELIS)

ALPHABANK (Chiefsotos)

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.