ΔΤΡ, ΓΔ: Βραχυχρόνια εικόνα (Goldfish)

Ο ΔΤΡ προσεγγίζοντας τα προηγούμενα ιστορικά χαμηλά είναι πολύ πιθανό να αναπηδήσει άμεσα για μια βραχυχρόνια ανοδική προσπάθεια λίγων ημερών:

Στην περίπτωση αυτή αναμένουμε τον ΓΔ να σχηματίσει ένα ευρύτερο και σχετικά πολύπλοκο κύμα ''c'' προς την περιοχή των 650 μονάδων

Βασική προϋπόθεση για μια παρόμοια συμπεριφορά είναι από αυτά τα λίγο υψηλότερα επίπεδα να διορθώσουν και οι μετοχές που το αμέσως προηγούμενο διάστημα το αρνήθηκαν (έχοντας πλέον συμπληρώσει το πρώτο ανοδικό τους κύμα). Στο σενάριο αυτό αναμένουμε νεότερα χαμηλά των 592,70 μονάδων αλλά οριακά χαμηλότερα.

Σαν εναλλακτικό (και δευτερεύον) σενάριο έχουμε να συνεχιστεί για 1-2 ημέρες ακόμα η κάθοδος και μετά να ξεκινήσει η βραχυχρόνια ανακούφιση. Βασικός στόχος μιας τέτοιας συμπεριφοράς θα είναι η δημιουργία ενός "καθοδικού τριγώνου'' στον ΓΔ:

Συμπερασματικά, αναμένουμε άμεσα (η με ελάχιστη καθυστέρηση) μια ακόμα βραχυχρόνια ανοδική προσπάθεια πριν οι δείκτες οδηγηθούν στους τελικούς στόχους τους. 

Με την ολοκλήρωση της περιορισμένης αυτής ανόδου θα μπορέσουμε να  εκτιμήσουμε και με μεγαλύτερη ακρίβεια καθοδικούς στόχους για τους δείκτες και επιμέρους σημαντικές μετοχές. Συνεπώς, εστιάζουμε αποκλειστικά και μόνο στα πιθανά επίπεδα ολοκλήρωσης του τελευταίου καθοδικού με αποκλειστικό σκοπό τη λήψη αγοραστικών τοποθετήσεων καθώς αναμένουμε ισχυρή ανοδική κίνηση.

Όλα τα παραπάνω είναι ένα μέρος από το εβδομαδιαίο σχόλιο αγοράς που εστάλη στους πελάτες της Vital Finance χθες και περιέχει κι άλλες πολύ ενδιαφέρουσες αναλύσεις για τους δείκτες, το 10ετές, την ΕΤΕ, την ΑΛΦΑ και τη ΛΑΜΔΑ.

Οι αναγνώστες που επιθυμούν να λαμβάνουν αυτήν την ενημέρωση θα πρέπει ως πρώτο βήμα, να συμπληρώσουν και να υποβάλλουν την γνωστή φόρμα στο τέλος της κάθε ανάρτησης.

Από την πλευρά μου θα προσθέσω μόνο το πινακάκι που ήταν και σήμερα πολύ ενδιαφέρον, χωρίς άλλα σχόλια, με χρονολογική σειρά των τελευταίων μεταβολών που κατεγράφησαν.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΤΡ

ΒΙΟ (ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ)

ALFA (LAAPS)  & το σχόλιο του chiefsotos

Μη χάσετε την προσφορά της Vitalfinance για μετοχές & παράγωγα ΧΑΑ

Δείτε το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης: