ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΕΙΚΤΗΣ: Ανασκόπηση – επικαιροποίηση

 Μια πιθανή , αλλά όχι και αναγκαία , αρνητική πορεία του ΓΔ είναι είναι αυτή της εικόνας.
1. Προσέχω τον RSI τόσο στο ημερήσιο όσο και στο εβδομαδιαίο. Το συμπέρασμά μου είναι ότι μάλλον η διαφωνία του σε ημερήσιο αφορά  κύματα του μεγάλου 3 (πάντα για το αρνητικό σενάριο μιλώντας).
2. Είναι πολύ πιθανό το IV του 3 να ολοκληρώθηκε άλλως μπορεί να πάει και 713
3. Πέριξ του 520 δείχνουν να ανταμώνουν η μεγάλη μέτρηση του 3 με το V του 3
4.  Η συνέχεια της πορείας του ΓΔ προς το 323 βγαίνει κυματικά αλλά δεν είναι της παρούσης αφού απομένει να δούμε αν  α). θα έχουμε ΧΧ  και β). θα σταματήσει στο 520.
     Μια πιθανή εξήγηση μιας τέτοιας αρνητικής πορείας είναι η παρατεταμένη προεκλογική περίοδος.
Αυτά βλέπει ο φίλος Τάσος για τον δείκτη.

Κατά τα λοιπά η συνέχεια θα εξαρτηθεί από το ποιος σχηματισμός θα ενεργοποιηθεί στην συνέχεια. Αν αυτός είναι ο ΩΚΩ τότε πιθανόν να δούμε την περιοχή <530μ.
Για την ώρα οι αποκλίσεις όπως αναμενόταν δικαιώνονται αλλά η τάση στο ημερήσιο γίνεται καθοδική αν χαθούν οι 597,02 μονάδες. Αν αυτό δεν αλλάξει και καταφέρει κάποια στιγμή να ενεργοποιήσει τον διπλό πυθμένα διασπώντας τις 663,89 τότε θα αλλάξει ως γνωστόν και την εβδομαδιαία τάση σε ανοδική πράγμα που είναι πιθανό να είναι καθοριστικό μεσοπρόθεσμα.
Στην μεγάλη εικόνα το ενδιαφέρον εστιάζεται στην νέα γραμμή στήριξης Σ και στην αντοχή που θα δείξει αν τα πράγματα στραβώσουν περισσότερο, αλλά και στην Ζ που θα πρέπει επιτέλους να διασπαστεί ανοδικά.
Ας δούμε και τις τελευταίες μεταβολές στις παραμέτρους

Μη χάσετε την προσφορά της Vitalfinance για μετοχές & παράγωγα ΧΑΑ

Δείτε το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης: