ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ: Ανασκόπηση – επικαιροποίηση στην μεγάλη και στη μικρή εικόνα

Ένας μήνας πέρασε από την τελευταία ανασκόπηση χωρίς να αλλάξουν και πολλά στην τεχνική εικόνα της μετοχής. Ας δούμε ξανά που βρισκόμαστε στο μηνιαίο:

Στο εβδομαδιαίο όπου βλέπουμε τον πιθανό ΩΚΩ από πιο κοντά, έχουμε πάντα τους δυο διπλούς πυθμένες (Δ.Π) αλλά και το καθοδικό τρίγωνο των οποίων οι μέγιστοι στόχοι εκκρεμούν ακόμα. Ο μεγάλος Δ.Π μάλιστα είναι προς το παρόν απενεργοποιημένος.

Η τάση είναι ανοδική με όρους fractals όπως και στο ημερήσιο και τα όρια της αλλαγής είναι στα 6,65 και 6,93 ευρώ αντίστοιχα (όπως αναφέρονται συχνά και στο πινακάκι). Το θετικό τεχνικό δεδομένο στη μικρή εικόνα είναι η χθεσινή ανοδική διάσπαση και βέβαια η άνετη ως τώρα παραμονή στο πράσινο ανοδικό κανάλι.

Συνοψίζοντας η εικόνα είναι θετική λαμβανομένου υπόψη του γενικότερου κλίματος αλλά οι πιθανές ανοδικές διασπάσεις του μεγάλου ανοδικού σχηματισμού προφανώς θα μας απασχολήσουν μόνο σε περίπτωση θεαματικής βελτίωσης της αγοράς συνολικά. Αντίστοιχα όμως δεν πιστεύω και στο σενάριο να δούμε τους στόχους του ΩΚΩ ακόμα κι αν κάποια στιγμή ενεργοποιηθεί.

Δείτε και μια μέτρηση του φίλου Διόφαντου στα σχόλια.

Μη χάσετε την προσφορά της Vitalfinance για μετοχές & παράγωγα ΧΑΑ

Δείτε το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης: