ΔΕΙΚΤΗΣ ΥΨΗΛΗΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗΣ: Ενδείξεις επιβεβαίωσης της ανοδικής τάσης – ΑΛΦΑ, ΕΤΕ, ΙΚΤΙΝ, ΓΔ

Όπως είναι γνωστό, για τα fractals η τάση έχει γίνει ανοδική από τις 1712,21 μονάδες, έστω κι αν ακολούθησε διόρθωση. Τις 3 πρώτες συνεδριάσεις της εβδομάδας έκανε χαμηλά μέσα στο πλησιέστερο ανοδικό gap χωρίς τελικά να το κλείσει εντελώς και σήμερα ενεργοποίησε κι ένα setup ανοδικό που λάμβανα υπόψη παλαιότερα. Δεδομένου ότι το στοπ του αγοραστικού σήματος είναι κανονικά στις 1548 μονάδες που είναι 9% χαμηλότερα, ποσοστό απαγορευτικό για ΣΜΕ, θα προτιμούσα να το βάλω λίγο κάτω από το gap που δεν έκλεισε, ειδικά αν ο αριθμός των long ΣΜΕ που θα άνοιγα δεν με άφηνε να κοιμάμαι καλά το βράδυ. Αν πάλι η θέση εξελιχθεί ικανοποιητικά με κίνηση προς την κύρια αντίσταση της R, θα έβλεπα σαν έξοδο τυχόν κλείσιμο ημέρας κάτω από την  Σ.

Όλα τα βραχυπρόθεσμα σήματα που παρακολουθώ έχουν δοθεί πλέον κι ο 20ρης που ως τώρα λειτουργούσε σαν αντίσταση λειτούργησε αυτή τη φορά ως στήριξη, μέχρι τώρα τουλάχιστον.

 

Αυτή κίνηση των τελευταίων ημερών δεν άλλαξε κάτι σημαντικό στο πινακάκι μας εκτός από κάποια επίπεδα αλλαγής τάσης και την αλλαγή τάσης στην ΙΝΤΚΑ χθες. Το γαλάζιο βέβαια είναι πλέον πλειοψηφικό στη στήλη της ημερήσιας τάσης.

Δείτε και την πολύ ενδιαφέρουσα άποψη του φίλου Laaps για τον δείκτη αλλά και του Τεό.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΤΕ (LAAPS)

IKTIN

ΓΔ (ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ)

ΑΛΦΑ

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *