ΔΕΗ: Πιθανό να είδαμε τον πυθμένα της

Το ενδεχόμενο να έχει τελειώσει την διόρθωσή της η μετοχή μας παρουσίασε στο γράφημά του ο φίλος laaps. H μετοχή στο ημερήσιο δείχνει να βρίσκεται σε ένα ήπια ανοδικό κανάλι έχοντας αλλάξει την τάση σε ανοδική αν και όχι επιβεβαιωμένα αφού γύρισε χαμηλότερα από τα 1,392 ευρώ όπου ήταν το επίπεδο αλλαγής της με όρους fractals. Η τάση προς το παρόν ξαναγίνεται καθοδική αν χαθεί το τελευταίο χαμηλό στα 1,152 ευρώ.

Στα 1,392 έχουμε και εβδομαδιαίο high fractal και η σταθερή υπέρβασή είναι το ελάχιστο ζητούμενο για να αλλάξει η μεσοπρόθεσμη εικόνα. Αν η διόρθωση συνεχιστεί και δεν ξαναδούμε ως το τέλος της επόμενης εβδομάδας υπέρβαση του τελευταίου υψηλού στα 1,444 ευρώ τότε εκεί θα έχουμε πλέον τον πήχη που θα πρέπει να υπερβούν οι τιμές για να έχουμε αλλαγή της τάσης και στο εβδομαδιαίο διάγραμμα. Ο πήχης αυτός είναι προς το παρόν στα 1,895 ευρώ.

Η δική μου αίσθηση είναι ότι ίσως είδαμε κι έχουμε αφήσει πίσω μας τα χαμηλά της μετοχής και κάθε προσέγγιση της πράσινης γραμμής τάσης - στήριξης την βλέπω σαν ευκαιρία τοποθέτησης με μακροπρόθεσμο ορίζοντα.

Μη χάσετε την προσφορά της Vitalfinance για μετοχές & παράγωγα ΧΑΑ

Δείτε το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης: