ΕΧΑΕ: Ανασκόπηση – επικαιροποίηση στη μικρή και τη μεγάλη ειικόνα – ΓΔ, ΔΤΡ, ALPHABANK, EUROBANK

Πέρασαν 6 εβδομάδες από την στιγμή που οι τιμές διέσπασαν την γραμμή λαιμού του μεγάλου σχηματισμού διπλής κορυφής (Δ.Κ) στα 4,16 ευρώ και πρακτικά η μετοχή δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι.

Στην τελευταία προσπάθεια απαγκίστρωσης χαμηλότερα άφησε ελπίδες για κάποιο ανάποδο ΩΚΩ που διαψεύστηκαν πανηγυρικά και το μόνο που "κατάφεραν" τελικά ήταν η ενεργοποίηση μιας ακόμα τοπικής Δ.Κ (<3,68) με στόχο τα 3,32 ευρώ.  Ήδη χθες η τιμή έκλεισε ακριβώς στον μέγιστο στόχο της προηγούμενης τοπικής Δ.Κ στα 3,61 ευρώ έχοντας πάντως κάποιες ανοδικές αποκλίσεις στους ταλαντωτές που δεν ακολούθησαν τις χαμηλότερες τιμές της μετοχής. Ο RSI ειδικότερα άγγιξε όπως βλέπουμε πάνω την υπερπωλημένη ζώνη τιμών στο εβδομαδιαίο.

Η τάση βέβαια παραμένει πτωτική σε όλα τα time frames. Όπως βλέπουμε στο μηνιαίο έχουν διασπαστεί 3 μηνιαία low fractals και βέβαια η σημαντική γραμμή τάσης S που άντεξε στα χαμηλά του BREXIT καθώς και το 61,8% fibo επίπεδο διόρθωσης όλου του ανοδικού από τα χαμηλά του Αυγούστου του 2015 μετά το δημοψήφισμα. Το επόμενο χαμηλότερο μηνιαίο low fractal  "περιμένει" λίγο ψηλότερα από τον στόχο της τελευταίας τοπικής Δ.Κ του ημερήσιου στο ίδιο επίπεδο σχεδόν με το επόμενο επίπεδο fibo 78.6%. Με αυτά δεδομένα αρνούμαι ακόμα να πιστέψω ότι μπορεί να δούμε τον κατώτατο στόχο της μεγάλης Δ.Κ λίγο πάνω από τα 2,5 ευρώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 

ΑΛΦΑ (ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ)

ΓΔ-ΔΤΡ (TSAROS)

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.