ΔΕΙΚΤΗΣ ΥΨΗΛΗΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗΣ: Σε αναζήτηση των επόμενων στόχων

Η υποτιθέμενη λόγω υπέρβασης των 1706,23 μονάδων αλλαγή της ημερήσιας τάσης διαψεύστηκε πανηγυρικά και η τάση επανήλθε στην γνωστή από μήνες καθοδική της τροχιά σύμφωνα και με τα μεγαλύτερα time frames. Αυτή την στιγμή όλα δείχνουν ότι το πιθανότερο είναι να κινηθούν οι τιμές προς την κάτω πλευρά της κατερχόμενης αποκλίνουσας σφήνας παρά στην R1, πολλώ δε μάλλον την R.

Η αντίδραση ήταν τόσο αδύνατη που δεν κατάφερε να διασπάσει ούτε την R1 (παρά την μεγάλη κλίση της) που ήταν από τις ελάχιστες προϋποθέσεις για την αλλαγή της τεχνικής εικόνας.

Όσο οι τιμές βρίσκονται κάτω από τις 1612,60 μονάδες είναι ενεργοποιημένος και ο σχηματισμός της τοπικής διπλής κορυφής (Δ.Κ) με κατώτερο στόχο την περιοχή των 1510 μονάδων.

Στο αντίστοιχο διάγραμμα με τις τιμές της εκάστοτε τελευταίας σειράς στο Συμβόλαια Μελλοντικής Εκπλήρωσης (ΣΜΕ) δεν είχαμε αλλαγή τάσης αφού οι κορυφή των 1710 μονάδων ουδέποτε ξεπεράστηκε.

Μοναδική ελπίδα αυτή που διαφαίνεται στις ανοδικές αποκλίσεις των ταλαντωτών όπως βλέπουμε τόσο στο ημερήσιο όσο και στο εβδομαδιαίο διάγραμμα που ακολουθεί.

Το μηνιαίο χαμηλό των 1610,77 διασπάστηκε και πάλι οπότε σειρά παίρνει το επίπεδο διόρθωσης όλου του ανοδικού 61,8% κάπου στις 1533 μονάδες. Αν δεν σταματήσει ούτε εκεί σκεφτόμαστε τον επόμενο low fractal 1371 και τον κατώτατο στόχο της μεγάλης Δ.Κ. Ήδη άλλωστε άγγιξε το 62% της διαδρομής προς τον στόχο χθες.

Ας δούμε και πάλι τις τελευταίες μεταβολές στις παραμέτρους που καλύπτονται στο πινακάκι μας. Όλες επιβεβαιώνουν την καθημερινή επιδείνωση της τεχνικής εικόνας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΥΡΩΒ (OPTIMIST)

ΜΙΓ (OPTIMIST)

ΕΥΔΑΠ (ΤΑΣΟΣ)

ΕΥΔΑΠ

ΙΑΤΡ

ΜΥΤΙΛ short term

ΑΝΕΜΟΣ (ΤΑΣΟΣ)

ΓΡΙΒ

NASDAQ

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.