ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΕΙΚΤΗΣ, ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ: Ενίσχυση της πτωτικής τάσης

Διάσπαση σήμερα του 61,8% fibo διόρθωσης όλης της ανόδου της περιόδου ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και του τρίτου μηνιαίου low fractal που αναγκαστικά μας κάνει να σκεφτόμαστε το επόμενο στις 517,10 μονάδες.

Κατά σύμπτωση σε αυτήν την περιοχή υπάρχει ο στόχος του μεγάλου σχηματισμού Δ.Κ καθώς επίσης και η ισότητα (στις 520) του τρέχοντος κύματος με το πρώτο  (863,48 - 735,66) το οποίο δεν το αναφέρω ως κύμα 1 γιατί δεν μου "κολλάει" ως τέτοιο οπότε το αφήνω για συζήτηση.

Η απόπειρα ανοδικής αντίδρασης που κράτησε 5 εβδομάδες στέφθηκε με απόλυτη αποτυχία και σήμερα είχαμε νέα αλλαγή της ημερήσιας τάσης σε καθοδική και ενεργοποίηση σχηματισμού τοπικής διπλής κορυφής με χειρότερο στόχο την περιοχή των 572 μονάδων.

Ο RSI εισήλθε ακόμη μια φορά στην υπερπωλημένη ζώνη τιμών όπως και στο εβδομαδιαίο, οπότε μια αντίδραση τις επόμενες ημέρες είναι πιθανή αλλά αν κρίνω από τις αντίστοιχες αντιδράσεις στο πρόσφατο παρελθόν δεν αναμένεται οτιδήποτε σημαντικό. Οι όποιες ανοδικές αποκλίσεις είναι αμφίβολο αν μπορούν να διατηρηθούν για πολύ και να δώσουν αξιόλογη αντίδραση

Η κατάσταση επιδεινώνεται πλέον καθημερινά αφού βλέπουμε σημαντικούς τίτλους να ακολουθούν την πτώση των τραπεζών οπότε και η αντίστοιχη εικόνα στο πινακάκι με τις παραμέτρους είναι καθημερινά και πιο προβληματική.

Ας δούμε και τις τελευταίες μεταβολές, όλες τους προς το χειρότερο...

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΓΔ (ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ), (ΤΑΣΟΣ), (spartan), (laaps), (WUFFETT)

ΜΥΤΙΛ, ΔΕΗ (TSAROS)

ΜΥΤΙΛ (ΤΑΣΟΣ)

FTSE (SPARTAN), (ΤΕΟ), (LAAPS)

ΜΥΤΙΛ κοιτώντας για χαμηλότερες στηρίξεις

ΟΠΑΠ (B. WUFFETT), (John X)

ΕΧΑΕ

Μη χάσετε την προσφορά της Vitalfinance για μετοχές & παράγωγα ΧΑΑ

Δείτε το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης: