ΔΕΙΚΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ (15/11) – ALPHA BANK (16/11): Ραγδαία επιδείνωση της τεχνικής εικόνας

Εβδομάδα τραπεζών θέλοντας και μη αφού είναι τα μόνα χαρτιά που παρουσιάζουν συγκινήσεις και σκαμπανεβάσματα.  Τα πιο δυσμενή βραχυπρόθεσμα σενάρια φαίνεται να παίρνουν σάρκα και οστά με τις τιμές του δείκτη να διασπούν σήμερα σημαντικά τοπικά χαμηλά και να μπαίνουν ξανά  σε καθοδική τάση, ενεργοποιώντας και τον σχηματισμό διπλής κορυφής που θέτει στόχο κάτω από τις 400 μονάδες. Εξυπακούεται ότι οι αντίστοιχοι σχηματισμοί διπλού πυθμένα ακυρώθηκαν όπως και κάθε ανοδικός στόχος.

Αν μάλιστα η μέτρηση στο εβδομαδιαίο είναι σωστή το τελευταίο πτωτικό κύμα αναμένεται να οδηγήσει σε νέα ιστορικά χαμηλά αν έχουμε ισότητά του με το πρώτο κύμα.

Μοναδική ελπίδα οι ανοδικές αποκλίσεις που φαίνονται καλύτερα στο εβδομαδιαίο με την γραμμή κλεισιμάτων, ειδικά σε περίπτωση που επιμείνουν μέχρι να πάρει ο δείκτης την επόμενη ανοδική στροφή.

Και μια ματιά στο μηνιαίο όπου οι ισότητες που είχαν αναφερθεί στην τελευταία μηνιαία ανασκόπηση έχουν διασπαστεί και πάλι καθοδικά, όμως ο Νοέμβριος είναι ακόμα στα μισά του...

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 

ΑΛΦΑ

ΓΔ (Zelis)

Μη χάσετε την προσφορά της Vitalfinance για μετοχές & παράγωγα ΧΑΑ

Δείτε το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης: