Θετικές τεχνικές μεταβολές 7/11/18, προϋποθέσεις αλλαγής της τεχνικής εικόνας – ΓΔ, FTSE, JUMBO, ΔΤΡ, EUROBANK, CENERGY, ΕΛΛΑΚΤΩΡ, ΑΛΦΑ

Και ξαφνικά η στήλη της ημερήσιας τάσης από κατακόκκινη, έγινε μέσα σε δυο μέρες "μοιρασμένη" μετά την άνοδο της αγοράς αφού το μπλε ξεχύθηκε ακάθεκτο! Παραμένουν βέβαια στο κόκκινο οι δυο από τούς τρεις βασικούς δείκτες αλλά κι αυτοί κατάφεραν σήμερα κλείσιμο πάνω από τον εκθετικό μ.ο 22 ημερών και βρίσκονται πλέον πολύ κοντά στο επίπεδο που πρέπει να υπερβούν. Αρκεί να καταφέρουν να βγουν από το πλαγιοκαθοδικό κανάλι τους στην οροφή του οποίου σταμάτησαν σήμερα. 

Ο λόγος που αναφέρομαι στον ΕΚΜΟ 22 είναι ότι διαχρονικά μου δίνει τα καλύτερα αποτελέσματα στα backtest στο ημερήσιο ως μεμονωμένος κινητός, όπως μπορεί να δει όποιος έχει διάθεση για ψάξιμο στην ενότητα paper trading.

 

 

Η βελτίωση της εικόνας οφείλεται πρωτίστως στην βελτίωση του ΔΤΡ

Σε ΕΥΡΩΒ και CENER είχαμε και ενεργοποίηση σχηματισμών αντιστροφής...

...ενώ στην JUMBO είναι πάλι ενεργοποιημένος ο δικός της, ο αν. ΩΚΩ. πενθυμίζεται ότι όσο είναι πάνω από 12,58 δεν μας απασχολεί ο μεγάλος σχηματισμός διπλής κορυφής στο μακροπρόθεσμο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΛΦΑ "σήμα" αγοράς

ΕΛΛΑΚΤΩΡ

ΓΔ (ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ)

Μη χάσετε την προσφορά της Vitalfinance για μετοχές & παράγωγα ΧΑΑ

Δείτε το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης: