ΟΤΕ, ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ, ΕΧΑΕ, ΓΔ, FTSE: Ανασκόπηση – επικαιροποίηση

Μετά τις ανασκοπήσεις σε δείκτες, ΟΠΑΠ και ΔΕΗ συνεχίζουμε την ανασκόπηση - επικαιροποίηση σε τρεις ακόμα σημαντικούς τίτλους.

ΟΤΕ

Ο μεγάλος σχηματισμός καθοδικής αντιστροφής που ενεργοποιήθηκε τον Οκτώβριο ισχύει όσο οι τιμές βρίσκονται κάτω από 9,97 ευρώ.

 

Τυχόν ανοδική διάσπαση του τελευταίου τριγώνου θα έδινε σοβαρές πιθανότητες στην υπέρβαση της γραμμής λαιμού του ΩΚΩ αλλά και των 10,19 ευρώ προκειμένου να ξαναγίνει ανοδική η ημερήσια τάση με όρους fractals.

ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ

Η γραμμή λαιμού του μεγάλου μακροπρόθεσμου σχηματισμού αντιστροφής δοκιμάζεται το τελευταίο διάστημα με τιμές να διορθώνουν όλο το ανοδικό από τα χαμηλά του 2016.

Στο εβδομαδιαίο η τάση γύρισε και πάλι καθοδική και με τέτοιο κλίμα στην αγορά είναι πολύ δύσκολο να ελπίζουμε ότι θα κάνει διπλό πυθμένα...

...αν και τυχόν ολοκλήρωση ενός τελευταίου πεντακυματικού στην ισότητα αφήνει την πιθανότητα να τελειώνει και η πτώση του τελευταίου μήνα.

ΕΧΑΕ

Και εδώ έχουμε ενεργοποιημένο τον μεγάλο πτωτικό σχηματισμό και διασπασμένη την γραμμή μακροπρόθεσμης τάσης. Η τάση είναι καθοδική σε όλα τα time frames και δεν φαίνεται κοντινή προοπτική μεταβολής της.

Στο εβδομαδιαίο παρατηρούμε τις περίεργες συμπτώσεις πάνω στην R2 που θεωρητικά έχει μετατραπεί σε γραμμή στήριξης σε συνδυασμό με την προσέγγιση της υπερπωλημένης ζώνης τιμών στον RSI..

Στην μικρότερη εικόνα έχουμε ως πρώτο καθοδικό στόχο αυτόν του σχηματισμού της μικρότερης διπλής κορυφής (3,53ε) που παραμένει ενεργοποιημένος όσο οι τιμές βρίσκονται  κάτω από τα 4,12 ευρώ. O RSI βρίσκεται κι εδώ στην υπερπωλημένη ζώνη αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να παραμείνει μέχρι να προσεγγιστεί ο στόχος.

Δεδομένου ότι στον ΓΔ και τον FTSE είδαμε τη μεγάλη εικόνα παρατίθενται κάποιες σκέψεις σε 30λ διαγράμματα παράλληλα με την επικαιροποίηση της εικόνας στο ημερήσιο όπου το ερώτημα είναι αν θα δούμε να ενεργοποιούνται οι πρόσφατες Δ.Κ.

Οι αντίστοιχοι μίνι σχηματισμοί στην πολύ μικρή εικόνα έπιασαν τον στόχο τους με συνοπτικές διαδικασίες και το ερώτημα είναι αν θα ενεργοποιήσουν ανάποδους μίνι ΩΚΩ ή τις μίνι νέες Δ.Κ που είναι και το πιθανότερο αν οι μετρήσεις είναι σωστές.

Πολύ ενδιαφέρουσες απόψεις των φίλων του soltrade tasos και Διόφαντος για τους δείκτες μπορείτε να δείτε στα σχόλια της προηγούμενης ανάρτησης.

Η προσθήκη της ΛΑΜΔΑ στις μετοχές σε ανοδική ημερήσια τάση, η αντίστοιχη της ΜΥΤΙΛ στις μετοχές με καθοδική εβδομαδιαία και η γενικευμένη αλλαγή των επιπέδων αλλαγής της τάσης σε δείκτες κι αρκετές μετοχές είναι οι μεταβολές που βλέπουμε στο επικαιροποιημένο πινακάκι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΤΡ (SPARTAN)

ΜΠΕΛΑ

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.