ΔΕΗ: Ενδείξεις πυθμένα – ΑΔΜΗΕ: Εβδομαδιαία ανασκόπηση

Μετά από ένα εξάμηνο περίπου έχουμε στο εβδομαδιαίο υπέρβαση σε υψηλό και κλείσιμο 4 εβδομάδων  και διάσπαση της κατερχόμενης γραμμής της μεσοπρόθεσμης τάσης με πιθανότητα παράλληλα να βλέπουμε ανοδική διάσπαση κατερχόμενης σφήνας.

Την ίδια στιγμή στο ημερήσιο έχουμε ήδη σχηματισμένα δυο τοπικά υψηλά και ως εκ τούτου σε ανοδική διάσπαση του τελευταίου είμαστε σε ανοδική ημερήσια τάση με όρους fractals. Για την ώρα οι τιμές κυμαίνονται μέσα στο πρόσφατο ανοδικό κανάλι μετά από πολύ καιρό.

Στο μηνιαίο βέβαια η εικόνα παραμένει απελπιστική με τις τιμές να έχουν ήδη διασπάσει τα χαμηλά του 2012 έστω και για ένα δεκάλεπτο.

Όπως έχουμε αναφέρει και σε προηγούμενες αναρτήσεις η σύγκριση με τιμές προ της απόσχισης του ΑΔΜΗΕ ίσως είναι αδόκιμη και αυτό συνάγεται από το άθροισμα της τιμής των δυο τίτλων, αφού ως γνωστόν οι κάτοχοι μετοχών προ της απόσχισης έχουν στην κατοχή τους και μια μετοχή του ΑΔΜΗΕ οπότε μια οπτική (επίσης αμφίβολης αξίας)  στο άθροισμα των τιμών δείχνει ότι απέχουμε ακόμα από τον απόλυτο πυθμένα του 2012.

 

Όσον αφορά τον ΑΔΜΗΕ έχουμε ήδη αναφερθεί στις ενδείξεις πιθανού πυθμένα αφού έχουμε δυο καθαρούς πυθμένες στην περιοχή 1,52 και τη τάση στο ημερήσιο να έχει γυρίσει ήδη σε ανοδική.

Όλα τα παραπάνω αναθεωρούνται έμπρακτα μόνο με νεότερα χαμηλά.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΕΗ (LAAPS), (DARK NRG), (JOHN X)

 

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *