ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ: Με την ματιά του goldfish (από 19/10/18) -, ΕΧΑΕ, ΦΟΥΡΛΗΣ, LAMDA DEVELOPMENT, ΟΠΑΠ (Tasos), INTRALOT, INTRACOM, ΕΛΛΑΚΤΩΡ, ΕΛΠΕ, ΕΛΧΑ, ΓΔ (ΝΕΚ 23/10)

Εκτιμούμε ότι εκκρεμεί και εδώ ένα τελευταίο καθοδικό σε νεότερα τοπικά χαμηλά.

Η πρόσφατη ανοδική κίνηση είχε όλα τα χαρακτηριστικά ενός ανοδικού διορθωτικού κύματος. 

Στη παρούσα φάση η μετοχή δείχνει να θέλει να ολοκληρώσει ένα μικρό διορθωτικό κύμα (''4'' του ''c'') και να συνεχίσει καθοδικά.

Για να ισχύει το εν λόγω σενάριο δεν θα πρέπει να υπερβεί ανοδικά τα 8,25 ευρώ:

 Αν η εκτιμησή μας είναι σωστή τότε οι βασικοί καθοδικοί στόχοι εντοπίζονται στη ζώνη των 7,05 - 7,42 ευρώ. Εκεί μπορεί να γίνουν σταδιακές αγοραστικές τοποθετήσεις με stop long το επίπεδο των 6,75 ευρώ:

Τα παραπάνω είναι αντιγραφή μικρού μέρους της εβδομαδιαίας ενημέρωσης που προορίζεται για τους πελάτες της Vital Finance και αφορά το κλείσιμο της Παρασκευής.

Η σημερινή μέρα μέρα ήταν πτωτική για το χαρτί που έχει ακυρώσει τον ανάποδο ΩΚΩ του και πλησιάζει τον στόχο της Δ.Κ.

Στο εβδομαδιαίο η τάση γίνεται και πάλι καθοδική αν χαθεί το 7,62. Για την ώρα έχουμε ανοδικές αποκλίσεις αλλά η εβδομάδα είναι ακόμα στην αρχή της.

Το κλίμα στην αγορά δεν μπορούσε να αφήσει ανεπηρέαστη την ΕΧΑΕ που έχει ενεργοποιημένη Δ.Κ, τόσο στο ημερήσιο με στόχο 3,61 όσο και στο εβδομαδιαίο που αρνούμαι να τον δεχθώ και να τον μετρήσω.

ΛΑΜΔΑ

Τελικά η είσοδος του RSI στην υπερπωλημένη ζώνη τιμών απέτρεψε την πλήρη επίτευξη του στόχου της Δ.Κ έστω και λίγο. Η μετοχή ήδη έκανε αυτό που όπως αναφέραμε στις αναρτήσεις του Σ.Κ περιμένουμε να κάνουν οι δείκτες. Ένα δεύτερο high fractal στα τρέχοντα επίπεδα τιμών που πλέον είναι το επίπεδο αλλαγής της ημερήσιας τάσης.

ΦΡΛΚ

Το πεπρωμένον φυγείν αδύνατον. Διπλή κορυφή με τέτοια πτωτική τάση βλέπετε..

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΜΥΤΙΛ, ΟΠΑΠ (ΤΑΣΟΣ)

ΙΝΛΟΤ

INTKA

ΕΛΛΑΚΤΩΡ

ΕΛΠΕ

ΕΛΧΑ

ΛΑΜΔΑ (DARK NRG)

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.