ΔΕΙΚΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ (Goldfish 12/10/18)

Εκτιμούμε ότι ο δείκτης είναι πολύ κοντά σε μια βραχυχρόνια ανοδική κίνηση. Δεν αναμένουμε η περιοχή των 600 - 625  μονάδων να διασπαστεί αξιόπιστα ανοδικά.

Εξακολουθούμε να βλέπουμε οποιαδήποτε ανοδική προσπάθεια ως ευκαιρία έναρξης/αύξησης των θέσεων σορτ στις μετοχές του κλάδου και στον ftse25.

Η ανοδική αντίδραση θα μπορούσε να είναι άμεση, η  από νεότερα πολύ τοπικά χαμηλά (ίσως το πιθανότερο)...

..η σε κλείσιμο τιμών.

Η ευρύτερη εικόνα  του ΔΤΡ παραμένει η ίδια. Αναμονή για μια βραχυχρόνια ανοδική διόρθωση και μετά την εκδήλωση ενός τελευταίου καθοδικού στην περιοχή λίγο κάτω των 358,64 μονάδων:

Σε ελάχιστες ημέρες θα ξέρουμε το επίπεδο που θα έχει ολοκληρωθεί η κάθοδος του κύματος 3 και θα μπορούμε και τυπικά να δώσουμε ένα επίπεδο τιμών ως στόχο των νεότερων ιστορικών χαμηλών.

Στον ΓΔ η περιοχή των 570 μονάδων δείχνει να είναι μια πολύ πιθανή κατάληξη παράλληλα φυσικά με την επίτευξη νεότερων ιστορικών χαμηλών στον ΔΤΡ.

Οι αναφορές στον δείκτη είναι ένα μικρό μόνο μέρος της εβδομαδιαίας ενημέρωσης που περιλαμβάνει αρκετές μετοχές, το 10ετές, eur/usd & Dow Jones κι είναι από χθες στην διάθεση όσων έχουν πρόσβαση στο http://www.vitalfinance.gr/. Όποιος επιθυμεί πρόσβαση μπορεί να κάνει το πρώτο βήμα με ένα κλικ στο τέλος της ανάρτησης.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΕΗ (B. WUFFETT)

ΜΥΤΙΛ, ΓΔ, (DARK NRG)

ALPHABANK (OPTIMIST)

FTSE (MAK)

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.