ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΕΙΚΤΗΣ, ΔΕΙΚΤΗΣ ΥΨΗΛΗΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗΣ: Ψάχνοντας ενδείξεις αντιστροφής

Ισως η ασφαλέστερη ένδειξη για λήξη της διόρθωσης θα είναι η ανοδική διάσπαση της κατερχόμενης σφήνας. Ως τότε ισχύουν τα επίπεδα που έχουν αναφερθεί σε προηγούμενες αναρτήσεις  (658, 638). Αν δούμε διάσπαση της Μ τότε ξανασκεφτόμαστε στα πλαίσια που αναφέρθηκαν χθες.

Η ενεργοποίηση του μίνι σχηματισμού διπλού πυθμένα πάντως θέτει στόχο υψηλότερα της Μ στις 720 μονάδες


Στον FTSE μέχρι να φθάσουμε στην αντίστοιχη καθοδική γραμμή τάσης έχουμε ακόμα ψωμί αλλά το σημαντικό θα είναι να διατηρηθούμε πάνω από τις 1830,82 μονάδες αφού η παραμονή κάτω από αυτό το επίπεδο θέτει μακροπρόθεσμο στόχο την επιστροφή στα χαμηλά του BREXIT λόγω του μεγαλύτερου σχηματισμού διπλής κορυφής.

Από πιο κοντά βλέπουμε ότι εδώ η σφήνα έχει διασπαστεί καθοδικά και το πρώτο ζητούμενο είναι η ανοδική διάσπαση της Ζ. Στην τελευταία συνεδρίαση της εβδομάδας είχαμ οριακά το σχηματισμό ενός ακόμη high fractal σε αντίθεση με τον ΓΔ που έκανε υψηλότερο υψηλό από της Τετάρτης επίσης οριακά. Τυπικά αυτό σημαίνει ότι ο πήχης για την αλλαγή τάσης κατέβηκε ακόμα μια φορά στο υψηλό της 10/9 ενώ στον ΓΔ παρέμεινε στο αντίστοιχο της 30/8.

Και εδώ πάντως έχουμε αντίστοιχο μίνι Δ.Π ενώ επετεύχθη ο στόχος του ακόμα μικρότερου. Ο στόχος του νέου Δ.Π είναι λίγο κάτω από τις 1890 μονάδες.

Στο γνωστό πινακάκι με τις παραμέτρους βλέπουμε ότι είχαμε μεταβολές στην πλειοψηφία των τίτλων του την Παρασκευή που στην πλειοψηφία τους αφορούν ανακατατάξεις επιπέδων αλλαγής της τάσης με όρους fractals.

Στο πινακάκι έχουμε διορθωμένα και κάποια λάθη από τις προηγούμενες ημέρες που εντοπίστηκαν.

Στα σχόλια της προηγούμενης ανάρτησης αλλά και αυτής, μπορείτε επίσης να δείτε πολύ ενδιαφέρουσα ανταλλαγή απόψεων των φίλων του soltrade για τους δείκτες.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΙΝΛΟΤ (laaps)

ΟΠΑΠ (OPTIMIST)

CENERGY D.B

ΓΔ (nele)

 

Μη χάσετε την προσφορά της Vitalfinance για μετοχές & παράγωγα ΧΑΑ

Δείτε το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης: