ΟΠΑΠ, ΟΤΕ: Σημειώσεις με την τεχνική εικόνα να επιδεινώνεται

ΟΠΑΠ

Νέα βουτιά της τιμής που λίγο έλειψε να διασπάσει 2 μηνιαία low fractals σε μια μέρα !!! Σε κάθε περίπτωση έχει προς το παρόν διασπάσει την γραμμή τάσης που τα ενώνει αλλά ο μήνας έχει δρόμο ακόμα. Αν πάντως διασπαστεί και το επίπεδο 8,65 έχουμε επιβεβαίωση της πτωτική τάσης και στο μηνιαίο όπως είναι από καιρό και σε όλα τα άλλα time frames. Υπενθυμίζεται ότι το πρώτο ανησυχητικό σημάδι στο μηνιαίο είχε έρθει από το κλείσιμο κάτω από τον εκθ. μ.ο των 6 χαμηλών, στα 9,29ε τον Μάρτιο.

Στις τελευταίες αναρτήσεις για την μετοχή και στο πινακάκι έχει αναφερθεί η ενεργοποίηση δυο πτωτικών σχηματισμών. Σήμερα είχαμε και την ενεργοποίση ενός ακόμα με στόχο σχετικά πιο "ήπιο" από των προηγούμενων. Για την ώρα δηλαδή δεν ασχολούμαστε με την πιθανότητα να έχουμε κι ένα μεγάλο ΩΚΩ στο μηνιαίο μια κι οι υπάρχοντες στόχοι προβληματίζουν αρκετά.

ΟΤΕ

Ενεργοποίηση διπλής κορυφής είχαμε και εδώ. Ο RSI πάντως μπαίνει όπου να'ναι στην υπερπωλημένη ζώνη τιμών.

Και εδώ έχουμε στο μηναίο διάσπαση του εκμο 6Χ από τον Μάη 9μαζί με τον ΓΔ), αλλά δεν έχει διασπαστεί ακόμα κανενα low fractal, δυο από τα οποία όμως είναι πολύ κοντά και θα διασπαστούν αν πάει στο στόχο της Δ.Κ του ημερήσιου. Και εδώ επίσης έχουμε πιθανότητα να έχει σχηματιστεί ένας μεγάλος ΩΚΩ όπως βλέπουμε στο διάγραμμα που θα ενεργοποιηθεί αν διασπαστεί η γραμμή λαιμού. Κατά τα λοιπά ισχύουν οι σημειώσεις της τελευταίας ανάρτησης με την παρατήρηση ότι σήμερα κλείσαμε κάτω από την S για πρώτη φορά. Ο μήνας όμως έχει όπως είπαμε πολύ δρόμο ακόμα.

Αυτές ήταν κι οι πιο σημαντικές μεταβολές στο πινακάκι μας για σήμερα μαζί με την επίτευξη του στόχου της Δ.Κ στον FTSE

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΛΠΕ (Nikolas 2300)

OTE (DARK NRG)

ΓΔ (TSAROS), (ΤΕΟ), (ZELIS)

ΕΥΡΩΒ (DARK NRG)

NHP (DARK NRG)

ΒΙΟ, CENER (DARK NRG)

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *