ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΕΙΚΤΗΣ, ΔΕΙΚΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ 31/8/19 Οι εκτιμήσεις του Goldfish κι η ματιά των φίλων του SOLTRADE στην ΑΛΦΑ (4/9/18)

ΓΔ

Το αμέσως προηγούμενο χαμηλό των 700,27 μονάδων είναι ιδιαίτερα σημαντικής  αξίας και δεν πρέπει να παραβιαστεί καθοδικά για να έχουμε ομαλή ανοδική εξέλιξη.

Τα stop long των μετοχών που έχουμε αναφέρει πρόσφατα παραμένουν τα ίδια.

Κυματικά φαίνεται να έχουμε ήδη το πρώτο ανοδικό και να τρέχει βραχυχρόνια διόρθωση. Στο σημείο αυτό θα θέλαμε μια ανοδική τοπική διακύμανση (ως ''b'') πριν ο δείκτης κατευθυνθεί ακόμα λίγο χαμηλότερα προς τις 721 με 716 μονάδες:

 Αν πράγματι κρατήσει το τελευταίο χαμηλό, όπως αναμένουμε, ο δείκτης θα κινηθεί προς την περιοχή των 800 μονάδων όπου είναι οι πρώτες ισχυρές αντιστάσεις:

Όπως έχουμε πει, αντιμετωπίζουμε την τρέχουσα ανοδική αντίδραση σαν ένα ευρύτερο συνδετικό μεταξύ δύο σημαντικών καθοδικών κινήσεων. Η πρώτη έχει ολοκληρωθεί στις 700  μονάδες. Το ύψος της ανοδικής αντίδρασης μπορεί να φτάσει σε σημαντικά υψηλότερα επίπεδα, μεταξύ 800 - 820 μονάδων και το πιθανότερο είναι να έχει 3κυματική δομή:

ΔΤΡ

Ο δείκτης δεν πρέπει να σημειώσει νεότερο τοπικό χαμηλό και σε καμία περίπτωση να διασπάσει καθοδικά το χαμηλό του ''D''.

Αν το κάνει θα σημάνει stop long και ότι δεν υπάρχει πλέον διαθέσιμος χρόνος για καθυστερήσεις.

Προς το παρόν συνεχίζουμε να πιστεύουμε ότι υπάρχουν σημαντικές πιθανότητες για μια ακόμα χαμηλότερη κορυφή και τον σχηματισμός ενός τελικού τριγώνου:

Όλα τα παραπάνω είναι μέρος από την χθεσινή εβδομαδιαία ενημέρωση της Vital Finance. Η φόρμα εγγραφής είναι στο τέλος κάθε ανάρτησης για όποιον επιθυμεί να έχει πρόσβαση σε ολόκληρη την ενημέρωση χωρίς καμιά καθυστέρηση.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΤΡ (Laaps)

ΠΕΙΡ

ΑΛΦΑ (ThitaDelta), (Solwn),( Imales), (laaps), (tsaros)

ΕΥΡΩΒ (LAAPS),  (WUFFET)

INTKA (TEO)

EXAE (ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ)

ΠΕΙΡ (LAAPS)

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.