Γ.Δ, ΔΤΡ, S&P500: Εβομαδιαία ανασκόπηση 24/8/18 (Goldfish) – Σενάρια στον ΓΔ (Chiefsotos 28/8/18)

Γ. Δείκτης: οι τελευταίες πολύ σημαντικές στηρίξεις άντεξαν και οδήγησαν σε ανοδική αντίδραση. 

Οι σημαντικοί δείκτες και επιμέρους μετοχές αντέδρασαν πολύ θετικά στην προσέγγιση των κάτω ορίων τους. Δεν υπάρχει διαγραμματικός λόγος, αυτή την στιγμή, για την καθυστέρηση της ανόδου. Τα stop long παραμένουν ως έχουν.

Όπως αναμέναμε, και οι ξένοι σημαντικοί δείκτες είναι έτοιμοι να συνεχίσουν ανοδικά. Το divergence του Γ. δείκτη (έναντι του SPX) αναμένεται να διακοπεί. Αν γίνει έτσι, κατά την γνώμη μας, δεν θα είναι καθόλου τυχαίος ο χρονισμός αφού υπολείπονται ακόμα δύο κύματα για να ολοκληρωθεί η ανοδική κίνηση του SPX, όσα δηλαδή αναμένουμε και εμείς για την συνέχεια στον ΓΔ.

Οι ανοδικοί στόχοι είναι σημαντικά υψηλότερα και θα πρέπει να εμφανιστεί άμεσα ισχυρή ανοδική δυναμική. Οι στόχοι και η αναμενόμενη κίνηση του δείκτη φαίνονται στο διάγραμμα που ακολουθεί:

ΔΤΡ

Ο δείκτης απέφυγε να διασπάσει καθοδικά το κρίσιμο επίπεδο των 683 μονάδων και δείχνει να έχει ανοδική συνέχεια.

Όπως έχουμε αναφέρει και σε προηγούμενα σχόλια ο στόχος του είναι η επαναπροσέγγιση των 1042 μονάδων αλλά όχι η ανοδική τους υπέρβαση (δημιουργία συμμετρικού τριγώνου ως ''Ε'').

Μόνο με την ανοδική τους διάσπαση μπορούμε να ελπίζουμε σε κάτι πραγματικά θετικό για τον κλάδο. Όπως και να έχει θα πρόκειται για μια σημαντική ανοδική διαδρομή που πρέπει να γίνει αντικείμενο εκμετάλλευσης:

Όλα τα παραπάνω είναι μέρος από την χθεσινή εβδομαδιαία ενημέρωση της Vital Finance. Η φόρμα εγγραφής είναι στο τέλος κάθε ανάρτησης για όποιον επιθυμεί να έχει πρόσβαση σε ολόκληρη την ενημέρωση χωρίς καμιά καθυστέρηση.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

DAX

ΜΥΤΙΛ

ΑΔΜΗΕ (LAAPS)

ΔΕΗ (WUFFET)

ΓΔ (Chiefsotos)

ΕΚΤΕΡ Δ.Π στο ημερήσιο

ΕΚΤΕΡ (ΤΕΟ)

ΓΔ (Zelis)

 

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.