ΟΠΑΠ: Απαραίτητη η ανοδική συνέχεια – ETE (Zelis)

Η τάση είναι καθοδική και γίνεται και πάλι ανοδική με την παραβίαση των 9,90 ευρώ. Κλείσιμο πάνω στην S2 και τα 9,105 ευρώ, τη γραμμή λαιμού του σχηματισμού Δ.Κ (στα 10,03 & 9,90 ευρώ) που εφ'οσον ενεργοποιηθεί δίνει στόχο τα 8,18 ευρώ. Ο στόχος του ΩΚΩ βέβαια είναι ακόμα χαμηλότερα στα 7.80 κι ο σχηματισμός ενεργοποιήθηκε και πάλι αυτή την εβδομάδα. Οι ανοδικές αποκλίσεις των ταλαντωτών συμπίπτουν με την προσέγγιση των δυο τελευταίων μηνιαίων low fractals στα 8,915 και 8,65 ευρώ που είναι εξ'ορισμού σημαντικές στηρίξεις κι αν χαθούν επιδεινώνεται κατά πολύ η τεχνική εικόνα της μετοχής και η προοπτική της αγοράς γενικότερα.

Η τάση είναι λοιπόν καθοδική σε όλα τα time frames και μόνο στο στο μηνιαίο μπορεί να χαρακτηριστεί ουδέτερη αν κι η όλη εικόνα παραπέμπει σε ένα ακόμα μεγαλύτερο ΩΚΩ που κοντεύει να ενεργοποιηθεί (αν παραβιαστούν με κλείσιμο τα 8,915 ευρώ).

Στο ημερήσιο βλέπουμε ότι και το τρίγωνο που διασπάστηκε καθοδικά μπορεί να δώσει τιμές ακόμα και στην περιοχή των 8,30 ευρώ. Εδώ η τάση αλλάζει με υπέρβαση των 9,65 ευρώ.

Ένας ακόμα μικρότερος σχηματισμός ΩΚΩ που είναι ενεργοποιημένος φαίνεται καλύτερα στο 120λ διάγραμμα αλλά ακόμα κι ο δικός του στόχος λίγο κάτω από τα 8,80 αν ενεργοποιηθεί το fractal 8,915 θα έχει παραβιαστεί.

Η πορεία της μετοχής επηρεάζει κι επηρεάζεται σημαντικά από το γενικότερο κλίμα στην αγορά και τώρα πλέον φαίνεται απαραίτητο να δούμε τις αποκλίσεις να δικαιώνονται άμεσα για να υπάρχει ελπίδα απενεργοποίησης αρχικά και ακύρωσης εν ευθέτω χρόνω των σχηματισμών που παρουσιάστηκαν.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΤΕ (ZELIS)

ΠΕΙΡ ανοδική απόκλιση

ΔΤΡ (ΤΕΟ)

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.