ΔΕΙΚΤΗΣ ΥΨΗΛΗΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗΣ – ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΕΙΚΤΗΣ – ΔΕΙΚΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ: Ανασκόπηση βραχυπρόθεσμης και μακροπρόθεσμης εικόνας

Οι σημειώσεις για τα επίπεδα ενδιαφέροντος είναι στα διαγράμματα με την μικρή και τη μεσαία εικόνα όπου η τάση παραμένει ξεκάθαρα καθοδική.

 Στην πιο μεγάλη εικόνα και γι αυτό τον μήνα το πρώτο διακύβευμα είναι αν θα κλείσει ο μήνας χαμηλότερα του εκθετικού ΚΜΟ 6 χαμηλών όπως έχει γίνει ήδη στον ΓΔ από τον Μάιο, αφού αν αυτό γίνει πρέπει να θεωρείται βέβαιη κι η απώλεια του χαμηλού του Νοέμβρη στις 1830,82 μονάδες που είναι το αντίστοιχο των 700,11 μονάδων του ΓΔ. Ο Ιούλιος είναι ακόμα στην πρώτη εβδομάδα του αλλά φαίνεται ότι δεν πρόκειται να δούμε υψηλότερο υψηλό από αυτό του Μαΐου. Αυτό σημαίνει ότι μετά από δυο συνεχόμενα υψηλότερα μηνιαία high fractals θα έρθει η ώρα ενός χαμηλότερου υψηλού στις 2225,89 κι αυτό αυξάνει ακόμα περισσότερο την σημασία του να μην έχουμε και χαμηλότερο χαμηλό από αυτό των 1830,82 μονάδων.

Ας δούμε και την εικόνα σε εβδομαδιαίο και ημερήσιο ΓΔ με κάποιες συμπτώσεις που μπορεί να παίξουν ρόλο

Σημειώσεις έχουμε και στα αντίστοιχα διαγράμματα γαι τον ΔΤΡ. Κρίσιμες στηρίξεις στις 781 και 761 μονάδες.

Στο πινακάκι το βασικό χαρακτηριστικό της Παρασκευής είναι ότι χαμήλωσε ο πήχης για την αλλαγή εβδομαδιαίας τάσης με όρους fractals σε 7 τίτλους.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΥΡΩΒ

ΕΛΛΑΚΤΩΡ

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.