ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: Ξύπνησαν εφιαλτικές μνήμες

Με Gap down υποδέχτηκε η αγορά την είδηση για reverse split και πως θα μπορούσε να γίνει αλλιώς με γνωστή την κατάληξη μετά τα δυο τελευταία r/s που έκανε η τράπεζα...

Τώρα βέβαια πολλοί ελπίζουν ότι η συνέχεια θα είναι διαφορετική αφού η τέως παλαβή αριστερά είναι πλέον κυβέρνηση που πανηγυρίζει για τα συγχαρητήρια των ευρωπαίων για την επίτευξη των στόχων του προγράμματος και δεν δείχνει να έχει τόση άγνοια ή περιφρόνηση των κινδύνων όπως τότε.

Ανοδικές αποκλίσεις έχουν αρχίσει να εμφανίζονται στους ταλαντωτές του ημερήσιου και μας κάνουν να λαμβάνουμε υπόψη κάποιους πιθανούς σχηματισμούς ανοδικής αντιστροφής (Δ.Π) σε ημερήσιο κι εβδομαδιαίο οι οποίοι στέκονται απέναντι από την μεγάλη διπλή κορυφή (Δ.Κ) που βλέπουμε στο εβδομαδιαίο στα 0,355 και 0,350 ευρώ.

Το σημερινό κλείσιμο ήταν πάνω στην μακροπρόθεσμη ανοδική γραμμή τάσης S, και μια κι οι τιμές βρίσκονται κοντά στους πυθμένες των σχηματισμών να πούμε ότι αν οι σημερινές επιφυλάξεις συνεχιστούν θα ενεργοποιηθεί η μεγάλη Δ.Κ κάτω από τα 0,252 ευρώ οπότε ακυρώνονται κι οι ανοδικοί σχηματισμοί. Δεν θα κάνω ιδιαίτερη αναφορά σε κυματικές εκτιμήσεις καθ'ότι αναρμόδιος αλλά έμεινα με την αίσθηση ότι το πτωτικό δεν φαίνεται να έχει τελειώσει, ανεξάρτητα από το αν οι αποκλίσεις φέρουν κάποια αντίδραση. Η τάση στο ημερήσιο γίνεται καθοδική κάτω από τα 0,255 ευρώ.

Μη χάσετε την προσφορά της Vitalfinance για μετοχές & παράγωγα ΧΑΑ

Δείτε το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης: