ΑΛΦΑ, ΕΤΕ, ΟΤΕ, ΜΟΗ, ΤΙΤΑΝ, ΑΔΜΗΕ, ΛΑΜΔΑ, ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΘΡΑΚΗΣ: Πιθανοί σχηματισμοί αντιστροφής; – ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ 5/7/18

Τις περισσότερες φορές μετά τη συνεδρίαση κάνω ένα σχετικά γρήγορο πέρασμα από τα διαγράμματα των μετοχών που καλύπτονται στο γνωστό πινακάκι και μερικών ακόμα. Τις τελευταίες μέρες εκτός από τις ανοδικές αποκλίσεις που έχουν επισημανθεί στις αναρτήσεις έχουν επισημανθεί και κάποια διαγράμματα με πιθανούς διπλούς πυθμένες, με ή χωρίς ανοδικές αποκλίσεις και μια και η αγορά κινείται όπως κινείται και μας υπνωτίζει σκέφτηκα να τα ανεβάσω κι εδώ για να τα παρακολουθούμε παρέα.

 

Τυπικά βέβαια οι διπλοί πυθμένες ενεργοποιούνται με την διάσπαση του υψηλού τους αλλά εναπόκειται στον καθένα ξεχωριστά το αν και πότε αποφασίζει να πάρει τα ρίσκα του. Εξυπακούεται ότι αν διασπαστούν καθοδικά οι δυο πυθμένες ακυρώνεται η πιθανότητα να έχουμε αυτούς τους σχηματισμούς με τους συγκεκριμένους πυθμένες.

Μια διαφορετική περίπτωση είναι η μετοχή του ΜΥΤΙΛ που και σήμερα κατέγραψε χαμηλότερο κλείσιμο! Ωστόσο  διατηρεί τις ανοδικές αποκλίσεις που έχουν σημειωθεί πολλές φορές τελευταία, ευρισκόμενος πλέον στην υπερπωλημένη ζώνη του RSI, έχοντας σχεδόν πιάσει τον τελευταίο στόχο που αναφέρθηκε στα 8,17 ευρώ.

Η λογική συνέχεια είναι η αντίδραση μπορεί να έρθει ανά πάσα στιγμή, όμως αν η πτωτική πορεία συνεχιστεί παρ'όλα αυτά ή μετά από την αντίδραση που αναμένεται καλό να είναι να έχουμε υπόψη και τα επίπεδα της μετοχής μετά την απορρόφηση της ΜΕΤΚΑ πριν ένα χρόνο. Το χαμηλότερο που είδε έκτοτε ήταν στα 7,94 ευρώ. Άλλα σημαντικά χαμηλά είχαμε στα 8,20 και στα 8,0506 ευρώ όπως βλέπουμε στο διάγραμμα των τελευταίων 13 μηνών.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

BANKS (Nikolas 2300)

Μη χάσετε την προσφορά της Vitalfinance για μετοχές & παράγωγα ΧΑΑ

Δείτε το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης: