ΟΠΑΠ, ΕΛΠΕ, JUMBO, COCACOLA, FTSE, ΓΔ: Σημειώσεις σε προβληματικές εικόνες

Πολύ κακή η εικόνα της αγοράς σήμερα με αρκετά χαρτιά να απογοητεύουν ακόμα μια μέρα. ΟΤΕ και ΜΥΤΙΛ δεν αντέδρασαν ούτε σήμερα παρά τα όσα είδαμε στα πρωινά σχόλια. Προβληματική η εικόνα στον ΟΠΑΠ που ενεργοποίησε και πάλι τον ΩΚΩ του, παρά το γεγονός ότι άλλαξε πρόσφατα την ημερήσια τάση του, χωρίς να καταφέρει όμως να ενεργοποιήσει τον σχηματισμό του διπλού πυθμένα με κλείσιμο πάνω από τα 9,76 ευρώ, παρ'ότι για 4 συνεχόμενες συνεδριάσεις  το είχε καταφέρει ενδοσυνεδριακά. Σε περίπτωση που δεν αντέξει η Σ πρέπει να θεωρείται βέβαιη η ακύρωση του Δ.Π  και η νέα αλλαγή τάσης.

Στα ΕΛΠΕ είχαμε επίσης άσχημο γύρισμα και για αυτό εξετάζεται το σενάριο να μην έχει τελειώσει το C.

 

H JUMBO επέστρεψε τελικά σε οριακά νέο χαμηλό κλείνοντας και το ανοδικό gap. Ελπίδες από τους ταλαντωτές που δεν πήγαν σε νέο χαμηλό αλλά ο στόχος των 13 ευρώ εξακολουθεί να είναι πολύ πιθανόν να πιαστεί. Κατά τα λοιπά ισχύουν τα της ανάρτησης της 17/6.

Η εικόνα των βαριών χαρτιών, της 3Ε συμπεριλαμβανομένης επηρέασε και τους βασικούς δείκτες που διέσπασαν τις βραχυπρόθεσμες ανοδικές γραμμές τάσης - στηρίξεις τους, παρά την σαφή διαφοροποίηση των ΔΕΗ, ΑΔΜΗΕ, ομίλου ΒΙΟΧΑΛΚΟ, ΕΛΛΑΚΤΩΡ, ΓΕΚΤΕΡΝΑ και των τραπεζών.

Στόχους των διασπάσεων που βλέπουμε στα 120λ διαγράμματα θα αρχίσουμε να μετράμε ανάλογα με την συμπεριφορά μετά από το APEX τους που είναι αύριο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΜΥΤΙΛ (LORAC)

ΔΤΡ (Zelis)

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *